Januari

Tiden går fort gör den inte?

Nu har vi passerat Jul, Nyår och över halva januari.. Fortfarande ingen snö. Nja, lite snö, om man nu räknar en centimeter. Fast egentligen tycker jag att det är rätt skönt, jag är inget fan av snö. Det är tråkigt för barnen bara, ingen pulka och inga snögubbar, inga skridskor..

Vi spenderade jul i lugn och ro hemma här hos oss, jätteskönt! Samma sak med nyår, lugn och ro, så mycket det nu går med vårt mini-Bagdad utanför fönstret. Inte klokt vad med fyrverkerier de skjuter upp här! Och massor av ljuslyktor skickades det upp i år, det kanske är det senaste det..

Efter två veckors vilande var det dags att börja jobba igen, det var INTE speciellt kul. Jag hade nog kunnat ha en vecka ledigt till faktiskt. Men vem tycker inte likadant.. Sista kvällen innan vi började jobba/dagis/förskoleklass igen var vi till Globen på Disney on Ice. Monstret älskade det men Ninja hon är nog lite för liten än.. Hon blev superless efter hälften ungefär och började kasta popcorn och skrika "Dansa Pirat! Pirat! Dansa!" till prinsarna på isen.. Inte lätt att hålla sig för skratt och be henne dämpa sig..


RSS 2.0