Efter barnmorskesamtalet..

Så känner jag mig inte ett dugg klokare.. Hon tyckte oxå att det var konstigt. Hon sa att kanske var det så att jag hoppat över en mens och liksom blivit gravid på nästa ägglossning, eller så hade jag bara "en väldigt konstig ägglossning".. Ha ha.. Så kan det ju ha varit, att jag trodde jag var gravid när jag hoppade över en egentligen och blev gravid på nästa? Men sen när jag sa att jag testade ju plus så otroligt tidigt i sådana fall så höll hon bara med.. SUCK!! Man vet ju ingenting. Det är väl typiskt att man inte ska vara normal..?

I alla fall så sa hon ju att de kommer att titta på nästa ultraljud att den tillväxten som skett fram tills dess stämmer med hur stor bebisen var nu och att det i sådana fall stämmer. Man får väl vara glad att den var hel och fin i alla fall.. Och att man fått tjuvtitta lite på den..
 
Det är ju lite roligt när man är på UL för man glömmer helt bort att titta efter om det är en tjej eller en kille. Det är så otroligt att bara få se att den är där.. Att man får se att den har en hjärna, hjärta, armar och ben. Men den här gången hade jag bestämt för mig själv att jag skulle kolla efter, men glömmer helt bort det när jag kommer in. Och det spelar ju ingen roll.. Känns dessutom bra att få slut på "graviditetstvivlen" och se att det faktiskt är någon där inne.

Ultraljudcrap..

Jag har varit så trött nu ett par dagar så jag har inte orkat uppdatera något i bloggen.. Men känner att nu är jag nog tvungen.

Jag och M var ju på Ultraljud i morse på KS. Det blev EXAKT som förra gången med Monstret. De flyttade fram (eller bak) oss EN MÅNAD!!!!! Hur f-n är det möjligt? Förra gången var jag ju så osäker på när mensen hade varit och så, då visste vi ju inte riktigt. Men den här gången har jag haft stenkoll och jag vet ju när vi testade plus med.. Hmm.. Är det inte något skumt så säg?

Ja, ja.. Jag har ringt till Babsan och bett henne ringa upp mig för nu fick jag ju typ tvåtusen frågor. Bland annat "Hur f-n är det möjligt??", fast jag lovar att inte svära till henne.. Men man är ju inte gravid i 10 månader heller? Det nya preliminära datumet är alltså 20 augusti, lite luddigt eftersom de inte daterar så här tidigt, och vi är tillbaka i vecka 15. Känns ju sisådär att backa tillbaka 4 veckor.. Och lite omöjligt?

Dessutom slet det hårt på mitt förlossningspsyke att vi fick ett déja vu från den förra gången, jag vill ju att allt ska vara helt olikt från Monstret och nu känner jag mig bara extremt stressad över att allt är precis likadant..

En sämre måndag.

Så idag var ju en tråkig dag. Sov alldeles för lite inatt, elvispbarn i sängen och snarkande sambo. Rätt som det är så ringer klockan och det är dags att kliva upp.. Ljuvliga femsnår!!

Massor av snö, eller ja massor var väl att ta i men NOG med snö och efter en rapp promenad ner till stationen i moddsnö (vilket är som att gå i sand) hamnade jag lätt illamående i en vagn med parfymkärringar. Behöver jag säga att jag mådde sämre när jag kom till jobbet än när jag gick hemifrån? Dessutom så kickade bebisen mig som en galning efter att ha skumpat runt på promenaden och det hjälpte ju inte för illamåendet heller.

Åkte hem med M efter jobbet idag, har ingen lust att sätta mig på ett försenat pendeltåg bara för att missa bussen och måsta gå sista biten hem när jag fryser som en hund hela dagarna. Lustigt nog så har vi galet kallt inne på kontoret även fast det är ett bara fem år gammalt hus. Man går runt i tjocksockar och fleecejacka, speciellt när man sitter och fikar eller äter lunch i atriet där det är fyra våningar högt i tak och fönster längst upp, det är sånt kallras att det blåser lite från taket. Inte speciellt genomtänkt.

Men ni vet den där våriga bilden från Solna och rondellen jag visade härom dagen? Så här ser det ut nu.. Såå deprimerande i min värld. Brunt, vitt och geggigt.. Vinter i Stockholm!


Men jag har en bild som jag fick från mamsen i helgen.. Den gör mig iaf lite skadeglad och det sägs ju att det är den enda sanna glädjen?


Sen blev det inga marsvin idag.. Vi kom på att vi vill nog ha två tjejgrisar istället och avvaktar lite. Monstret fyller ju inte förrän om en månad heller så.

Ja se det snöar..

Och snöar gör det rejält! Ja, för att vara här nere, har hört att ni har det lite värre upptill i landet. Men i morse vaknade vi till en dryg deci tösnö och det har bara utökats under dagen. Jag som trodde att det kanske skulle ta och smälta bort nu.. Men det är åtminstone runt nollan i temp så förhoppningsvis så smälter det ändå. Men alltså! Vinter igen..





Nu ser jag på bilderna att det inte alls ser ut att vara så mycket snö.. men kameran ljuger!

Vi var ju upp på djuraffären idag? De hade grejer till marsvin och sånt, men jag ville framförallt se att de hade hö och spån m.m så man vet att det finns där tills man hittar något billigare ställe att köpa det på. Bur, djur och sånt blir det nog från blocket. Jag ska faktiskt ringa en tjej som bor inte så långt ifrån oss här i morgon, hon hade två små marsvinskillar och en liten bur till salu. Buren är för liten för två vuxna marsvin, men den går ju att börja med några veckor för två ungar. Spännande!
Men jag hittade ett annat djur där uppe som jag blev helt kär i!! De hade två minisköldpaddor som simmade runt i ett akvarium där uppe och jag ville bara ta med dem hem!! Vet inte riktigt vilken sort det är men de blir ju större helt klart, och gamla!! Men jag ska ta en allvarlig funderare om det inte ska få flytta in ett par sköldisar här!! Om inte annat skulle det ju vara roligt med ett djur man köper för livet, ett som inte dör efter fem år utan efter femtio-hundra..

Biltvätt och Barnens Hus

Det är vad som stod på schemat idag.. Och det är vad som blev utfört. M tvättade bilen i GDS-hallen, vi skulle ha hjälpt till men Monstret blev så rädd för ljudet där inne så vi gick in i affären och åt korv istället. Gick lika bra!
Sen tog vi en tur till Infra City och Barnens Hus, köpte inbjudningskort till Monstrets kalas och en plånbok till Monstret. Rosaglittrig såklart! Men det är så roligt att gå runt där och lyssna på de par som tittar på vagnar och babyskydd till bilen, var man så korkad och oanande? Man har ju verkligen ingen aning alls om hur det är att HA barn när man tittar på sånt där och det märks!! Tur att man fungerar lite bättre nu.. Men däremot så såg jag en sak som jag ska önska mig av någon vänlig själ, heeelt onödig men OM den fungerar så ack vad bra.

Är den inte söt? Och sånt som gör att man får duscha om man har en bäbis som är så som Monstret var, famnbarn, men man vet ju aldrig om det fungerar som sagt. Vi har ju så kalla golv med så det skulle vara bra att kunna ha bebisen en bit upp ibland. Men vi ska köpa ett nytt babygym dessutom, med tjock stoppad matta under. Monstret använde ju det förra som rullator då hon lärde sig gå så det är lite tilltufsat, här börjar vi inte med bordskanten heller.


Dessutom måste jag visa den här, de hade en sån som stod på inne i butiken. Stolen liksom svänger fram och tillbaka, inte som en gunga upp och ner utan i en halvcirkel framåt och bakåt. Skitskum..


Annars har det bara varit mys och middag, melodifestival (skitdåligt alltihopa) och tv-serier.. Rätt vanlig lördag! I morgon ska vi nog åka upp på arken en sväng för att kolla vad de tar för marsvinsgrejer, det blir nog ett till Monstret då hon fyller år..

Idag gick vi in i bebisvecka 19, en vecka kvar så passerar vi halvtid!

Free-day!!

Den här dagen började med att jag fick ytterligare en bekräftelse på att psycho-mamman på dagis verkligen förtjänar sin utnämning! Herregud vilken vidrig människa!! Hon brakade in på dagis i morse med två skrikande barn i sällskap, ryckte av dem ytterkläderna precis innanför dörren samtidigt som hon skällde högljutt på dem av någon anledning. Sedan sprang hon (och jag menar sprang, inte gick fort) genom korridoren bort till minstingens avdelning och slängde in hans kläder på hans hylla, lillen står och gallskriker i hallen för att hon sprungit ifrån honom och hon knuffar undan en annan liten pojke som kommit ivägen för hennes löplopp genom korridoren medan hon slänger stora pojkens kläder på hans hylla. Springer ut i hallen och drar barnen i armarna på varsinn sida om sig för att det ska gå fortare, halvspringer in på avdelningen där alla barn är gemensamt på morgonen, öppnar grinden, knuffar in barnen, stänger grinden och springer därifrån utan att säga hejdå till dem. Detta medans lillkillen vrålar efter mamma så väggarna skakar. Jag blir helt stum! VARFÖR HAR MAN BARN OM MAN INTE TYCKER OM DEM NOG MYCKET FÖR ATT SÄGA HEJDÅ PÅ MORGONEN???

Jag har ju tyckt att ungarna är knepiga länge, men det är ju numera solklart att det är föräldrarna det är fel på!! Det är ju inte konstigt om det påverkar barnen att alltid leva i sådan stress, det här är ju ingen engångsföreteelse heller, utan så är det VARJE morgon. Jag tycker så synd om dem, de är ju så små med, äldsta är som Monstret och den lille kanske två.. Det jag absolut inte kan fatta är varför människan alltid är så stressad? Om hon ALLTID är sen varje morgon.. KLIV DÅ FÖR FAN UPP TIDIGARE ISTÄLLET!!! Jag skulle aldrig låta det faktum att vi är sena på morgonen påverka lämningen med Monstret på dagis, är vi sena så är det mitt fel och då är det jag som får stressa efteråt.. När vi lämnar på dagis är det lugnt, hon fixar med kläderna, sätter upp sitt kort på närvaron, vi kramas hejdå och vinkar i fönstret, då mår jag bra och då mår hon bra, morgonen påverkar ju hela dagen sen.

Nä, usch.. Vi byter ämne!
Den här veckan har varit lång tycker jag. Sen är det helt sjukt skumt med vädret här nere, jätteskumt att åka till jobbet och nästan byta årstid.. Ska visa två bilder som förklarar, båda är tagna idag. Den vänstra är från i morse tagen här utanför när jag gick till tåget (kolla vad ljust det är kl. 7!!) och den andra är tagen från bilen i Solna när jag åkte hem med M. Ser det ut att vara från samma årstid? Grejen är att det skiljer bara 3 mil mellan dem.. Helt knäppt.


Jag har beställt tid hos optikern nästa vecka med!! Klapp på huvudet till mig! Ska kolla ögonen eftersom jag börjar se så dåligt och får mycket ont i huvudet, jag sitter ju framför en dataskärm i stort sett hela dagen så tror jag att det kan ha något med det att göra, och så ska de få skriva ut ett synintyg till körkortstillståndet. Jo, tro det eller ej, jag SKA faktiskt skaffa mig det nu!! Sen måste vi hitta en barnvakt framöver så vi kan gå handledarkursen jag och M, de går ju bara varannan lördag här så det gäller att passa in en bra dag. MEN vad dyrt det var!! 400/person!! Jäkla skit, som att det inte kostar nog mycket ändå liksom.. SUCK!! Äh, jag börjar tröttna på att inte ha något kort nu, även om man egentligen inte behöver det här nere så är det ju bra att ha ett. Men tro för guds skull inte att jag ger mig in på vasagatan eller söder och kör för det!! Det finns det andra idioter som kan göra.. Ha ha ha!!

Tjänstepension

Jisses vad trött jag var idag då.. Mycket att göra med, hela förmiddagen gick ju åt till att svara på mail bara.. Sen hade vi information om tjänstepensionen på eftermiddagen, hade jag inte dödsångest innan så hade jag fått det efter den. Men gud vad mycket val man måste göra.. Annars så får inte familjen ut pengar om man skulle dö, och inte får man någon pension och inte får barnen några pengar. Suck!! Det är så mycket val med allt, hur ska man veta att man väljer rätt?

Utmaning!!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!

DIG:

1. Hur lång är du? 172 typ

2. Vad vill du bli när du bli stor? Really rich baby!!

3. Vad pluggar du? Snart till körkortet.

4. Har du långt hår? Ja, jag kvalificerar nog in mig där.

5. Vilken hårfärg har du? Mörkblond, färgad brun.

6. Sminkar du dig? Ja, alltid på jobbet.

7. Har du haft sex senaste månaden? Jo, det har nog hänt..

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart och vit/brun-blommiga

9. Har du kysst någon idag? Munsår!!

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Nej, halva Sverige ligger emellan.

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Sorry, de är ju så olika.. Vem kan välja?

3. Hur många syskon har du? En lillebror.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Jag antar "Hej, hej" eftersom det var i telefon.

5. Hur många ställen har du bott på? Oj!! *räknar efter* Nio ställen tror jag..

6. Vem i din familj stör du dig mest på? Gud vad lätt!! Mattias!!

7. Vilken familjemedlem är snällast? Jag!!

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Oj.. Det är JÄTTELÄNGE sen..

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Ehm.. Jag fikade med Nilo för två veckor sedan tror jag..

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Ähmen gud vad länge sedan!! Flera år sedan, antagligen hos Lina.

3. Har du kysst nån kompis? Ha ha, jag hänvisar till lagen om tystnadsplikt enligt spritförordnande 14 §9!!

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej, vi är som högst bekanta numera.

5. Vem har du varit kompis med längst? Måste vara Lina, vi har ju känt varandra sedan vi var små.

6. Vem känner dig bäst? Förutom Mattias, Karro! Eller egentligen kanske Robban? Tveksamt där..

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nja, om de frågade så.

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Ha ha, näe.. Jag har inga sådana vänner.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Tjaa, skulle det behövas så.. Men varför?

2. Klä dig annorlunda? Vill jag det så.

3. Vara dig själv? Beror på situation och på/av jobbet.

4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja, med visst tvång.

5. Fisa inför din pojk/flickvän? Ha ha, hur hämnas man annars?

6. Pierca dig? Been there done that

7. Ha sex på offentlig plats? Ok, mamma läser ju bloggen!!

8. Vara omogen? Ha ha, do you know who I am?

9. Äta småkryp? Men VARFÖR?? Va äckligt!

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? Någon vecka sedan..

2. När var du på semester senast? Riktig semester? I somras..

3. Vilken färg är det på din tandborste? Svart och silver.

4. Är ditt hår tråkigt? Just nu, ja..

5. Vem såg dig naken senast? Monstret

6. Hur ofta duschar du? Varje dag

7. När ska du gå och lägga dig ikväll? Efter Criminal Minds. 

Finn fem fel..

Jag måste bara visa det här.. Det är inte fullt så kul för alla er därute som det är för oss utvalda som vet vilka det är, men tidningar har vissa problem med att få det rätt ibland!!


Bilden visar alltså min vän L:s son och hans pappa, farfar och farfarsfar.. Mathias är PAPPAN, barnet heter JULIAN och de andra är knappast MORFAR och MORFARSFAR.. SUCK!! Hur mycket fel kan man få till i en text? Ha ha ha!!!

Så skönt!

Äntligen vaknar man en morgon och vill inte slita av huvudet från nacken för man mår så risigt. Tro det eller ej men jag mår faktiskt bättre idag! Och Monstret hon verkar också ha kryat på sig så nu kan vi gå tillbaka till dagis och jobb igen, iofs så är hon fortfarande lite förkyld och småhostig men skulle hon vara hemma bara därför så hade hon varit hemma hela vintern.

Som ni ser så har jag bytt lite färger på bloggen. Behövdes.. Måste ha lite gladare nu när vi väntar på våren! Får se om det får vara kvar så här..

Vi gick till affären en sväng idag jag och Monstret, eller jag gick och latis-monstret åkte vagn, men det var såå kallt!! Jag fick glasshjärna av att det blåste så kallt. Och Monstret hotade konstant med att jag inte skulle få komma på hennes kalas om jag tvingade henne att gå. Ha ha!!

Med tanke på hennes födelsedag så funderar vi på vad hon ska få i födelsedagspresent.. Vi funderar på ett marsvin faktiskt, rätt lagom stort och lämpligt för oss som inte har tid att rasta en hund eller så. M föreslog faktiskt att vi skulle köpa en katt (!!) men vi törs inte riktigt det eftersom han var allergisk när han var liten, Monstret har astma och vi ska ha bebis, så lätt att bli allergisk mot katter. Det får bli längre fram i sådana fall, dessutom så vägrar jag ha en utekatt i så här tätt område och då skulle den ju vara inne hela tiden och då går det ju liksom inte att komma undan hår och sånt för eventuella allergier. Vi skulle nästan behöva låna en katt för att se om det skulle gå. Men ett marsvin skulle ju kunna fungera bara man inte har dammspån och håller rent! Vi får se..

Ja ja, M kommer snart hem och hämtar oss för ett besök på apoteket.. Måste ha mer Airomir till Monstret och häromdagen när M åkte så hade receptet gått ut så jag ringde läkaren i morse och fick ett nytt. Dessutom måste jag ha Vectavir, har fått en sån där jäkla blåsa på munnen igen, det är väl straffet för att jag varit förkyld så länge.. De brukar ju dyka upp då. Jag har någon annan salva nu men jag tycker inte att den är lika bra och vill ha den vanliga.
Dessutom ska vi väl in på affären efter lite potatis.. Det vankas "falukorv" (som M kallar det), lax med kokt potatis och citronpepparsås, faktiskt gott.. Dessutom är det länge sedan vi åt just lax, man blir ju så less på det.

Eh.. Ser att jag måste torka lite grönt härligt snor från barnet med innan vi åker.. Yiäck.. Tur att det finns hushållspapper!!

Vecka 18

Nu kan fostret höra! Benen i innerörat och nerverna till hjärnan är utvecklade. Fostret kan höra ljudet av blod som pumpas genom navelsträngen och moderns hjärtslag. Det kan till och med bli skrämt av höga ljud.

Fostret kan också svälja. Han eller hon kan svälja så mycket som 1 liter fostervatten under en dag. Nya forskningsresultat indikerar att fostret redan kan känna törst. Törsten kan vara anledningen till att barnet sväljer för att hålla det skyddande fostervattnet på en jämn nivå.

Fram tills nu har fostrets skelett varit mjukt men nu börjar det att hårdna. De första benen att hårdna är de som finns i benen och i innerörat. Handflatorna har sin rätta form och nu utvecklas fingeravtrycken.

Barnet är känsligt för ljus och det kan göra grimaser, vinka och reagerar på ljud och stötar. Det är vanligt att man känner fostrets rörelser i magen för första gången i vecka 18 - 20. Än känns det inte som sparkar och slag - snarare som fjärilar i magen.

Det känns lite rörelser och minikickar nu, speciellt när vi lagt oss i sängen på kvällen, jag hoppas nästan att det ska bli ett lite lugnare barn än vad Monstret var i magen eftersom hon var helt galen så fort man skulle sova. Men det verkar ju inte så.. Jag vet inte om det är så att man känner det tydligare eftersom det är andra gången men det är välkommet. Blir lite verkligare när man kan känna den..

Läget på tjockisfronten just nu.. Den mest extrema svullnaden har lagt sig så nu börjar det synas mer att man är gravid och inte bara har ätit en flodhäst.
Ledsen för myskläderna by the way, men vi är sådana nu..


Åsså en dag till..

Händer inte så mycket här nu.. Hela dagarna slappar vi ju för att försöka friskna till lite och hela nätterna går åt till att försöka få lite sömn mellan hostningarna. Jag trodde jag skulle få åka på jobbet i morgon, har ju inte varit där på en vecka, men Monstret behöver en dag till hemma innan hon orkar dagis och M kan inte vara hemma från jobbet. Nog för att det är lite skönt att vara hemma, men efter en sjukvecka så börjar man ju vara lite less.. Det går ju inte göra något heller eftersom det hela tiden är någon som är sjuk.

Jag tänkte att jag ska försöka ändra lite i färgerna på bloggen, så om ni kommer in hit och det ser ut som satan så är jag inte klar än.. ;-)

Och så var man fortfarande hemma..

Fast nu är det inte för min skull utan för Monstret som är JÄÄÄÄTTE-förkyld.. Det blir väl idag och eventuellt i morgon som vi håller oss hemma. Och precis som vanligt så har jag också fått hennes förkylning (måste vara nåt genfel eftersom vi har samma kassa immunförsvar) men det är riktigt jobbigt den här gången. Antagligen för att jag var sjuk själv redan innan jag fick den här förkylningen som en extra bonus, lite grädde på moset så att säga..

Fick ett samtal från jobbet imorse, min uppdragsledare börjar undra var jag är, som tur är har han ju småbarn själv och är rätt förstående. Vad ska man göra liksom? Familjen går före jobbet..

Men så är det.. Vi ska försöka ta oss på apoteket bara M kommer hem från jobbet, måste fylla på förrådet av Alvedon, hostmedicin och Monstrets astmamedicin. De senaste veckorna har gått rätt hårt åt medicinskåpet om man säger så. Men nu ska vi försöka krya på oss lite, börjar vara less på det här nu och jag vill ha sommar så det blir varmt och soligt!! Men det är ju bara ungefär en månad kvar så är det vår här.. En vecka efter Monstrets födelsedag kommer våren ofelbart varje år, skumt men sant. Sen är det ju mindre än en månad till så ska vi åka upp till Jämtland en sväng över påsken, brukar vara skönt för att ladda batterierna lite i vårsolen där uppe.

Alla hjärtans!!

Idag är det ju Alla Hjärtans dag! Vi har ätit gott (skaldjursrisotto, röding och vitvinssås) och tittat på Melodifestivalen. Vi har ju ett lokal-band (nästan) som var med och tävlade ikväll, H.E.A.T., så de fick min röst idag.

Men det jag egentligen ville var att visa bilderna som de gjort på dagis inför Alla Hjärtans dag!

Söta va? Alla barnen ligger i form av ett hjärta!


Det sitter på en dörr tillsammans med andra hjärtan som barnen har gjort själva.


In the making.. Är inte Monstret söt som står mitt i hjärtat och inte vet var hon ska ligga?

Alltså..

Det tog ju ett tag att få till det där inlägget jag pratade om.. Som skulle handla om förra helgen? Det visade sig att jag blev sjuk och har således legat som en zombie med huvudvärk, feber och allmän trötthet i soffan och glott (eller snarare sovit) både onsdag och torsdag. Natten till fredag blev Monstret jättesjuk och hade sitt hittills värsta astma-anfall så hon var också hemma igår. Det var ett riktigt otäckt anfall faktiskt, hon bara pep i andningen och hostade som besatt, vi hann faktiskt fundera på om vi skulle bli tvungna att åka till akuten innan det började lugna ner sig. Sen var hon som vanligt jätte-slemmig och hostade och kräktes innan det lugnade sig lite. Nu är hon bara tokförkyld och har lite feber.. Det gick så fort, bara på någon timme så var hon jättesjuk!

Men i alla fall..

Förra helgen var vi ju alltså till Nyköping. Det var JÄTTESKÖNT!! Vi sov, sov, sov, träffade släkt, gick på stan och bara slappade. På fredagskvällen efter att ha åkt helt smärtfritt genom hela Stockholm utan en enda liten trafikkö och efter att ha checkat in på hotellet så åt vi den hittills dyraste och sämsta mat vi någonsin betalat för (observera att vi ätit sämre men inte betalat) i restaurangen där. M klargjorde att "hade det inte varit för att vi ska sova här i två nätter så hade jag aldrig betalat för den här skiten", det sved nog lite i kock-hjärtat att behöva betala för det där.. Men mätt blev man ju faktiskt och halv tio så sov vi allihop som små grisar i dubbelsängen på hotellrummet.

Monstret släpar sin väska till bilen när vi ska åka.


Efter att ha sovit tio timmar (!) är det gott med hotellfrukost, monstret åt våfflor..


Vem mår inte som en kung med våffelfrukost?


På lördagen var vi inne i stan och traskade runt. Farfar och farmor mötte oss för en fika och en promenad innan vi åkte till M: s syster B på middag. Hon har ju fyllt år för inte så längesen och då kunde vi ju tyvärr inte åka ner så hon fick sin present då vi var dit nu istället, ett spa-besök blev det. Verkade vara en uppskattad present?

Monstret fick en försenad julklapp som hon älskade!


Och stackars kusin E fick leka i timtals med en treåring som älskar dockor.


På söndagen åkte vi till farmor och farfar och Monstret fick lite mer sena julklappar.


Resten av veckan har ju som sagt varit mest ett töcken.. Men det var en välbehövlig vila vi fick åtminstone, inte för att den hjälpte för att hålla oss friska direkt men skönt var det!

RSS 2.0