Biltvätt och Barnens Hus

Det är vad som stod på schemat idag.. Och det är vad som blev utfört. M tvättade bilen i GDS-hallen, vi skulle ha hjälpt till men Monstret blev så rädd för ljudet där inne så vi gick in i affären och åt korv istället. Gick lika bra!
Sen tog vi en tur till Infra City och Barnens Hus, köpte inbjudningskort till Monstrets kalas och en plånbok till Monstret. Rosaglittrig såklart! Men det är så roligt att gå runt där och lyssna på de par som tittar på vagnar och babyskydd till bilen, var man så korkad och oanande? Man har ju verkligen ingen aning alls om hur det är att HA barn när man tittar på sånt där och det märks!! Tur att man fungerar lite bättre nu.. Men däremot så såg jag en sak som jag ska önska mig av någon vänlig själ, heeelt onödig men OM den fungerar så ack vad bra.

Är den inte söt? Och sånt som gör att man får duscha om man har en bäbis som är så som Monstret var, famnbarn, men man vet ju aldrig om det fungerar som sagt. Vi har ju så kalla golv med så det skulle vara bra att kunna ha bebisen en bit upp ibland. Men vi ska köpa ett nytt babygym dessutom, med tjock stoppad matta under. Monstret använde ju det förra som rullator då hon lärde sig gå så det är lite tilltufsat, här börjar vi inte med bordskanten heller.


Dessutom måste jag visa den här, de hade en sån som stod på inne i butiken. Stolen liksom svänger fram och tillbaka, inte som en gunga upp och ner utan i en halvcirkel framåt och bakåt. Skitskum..


Annars har det bara varit mys och middag, melodifestival (skitdåligt alltihopa) och tv-serier.. Rätt vanlig lördag! I morgon ska vi nog åka upp på arken en sväng för att kolla vad de tar för marsvinsgrejer, det blir nog ett till Monstret då hon fyller år..

Idag gick vi in i bebisvecka 19, en vecka kvar så passerar vi halvtid!

Kommentarer
Postat av: madde

gungan är ett måste...den e skit bra...inte onödig alls. köpte en sån till Zack å fattade inte hur jag hade klarat mej utan innan..

puss å kram på er.

föresten så har allt gått bra här..;)

2009-02-22 @ 15:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0