Alltså..

Det tog ju ett tag att få till det där inlägget jag pratade om.. Som skulle handla om förra helgen? Det visade sig att jag blev sjuk och har således legat som en zombie med huvudvärk, feber och allmän trötthet i soffan och glott (eller snarare sovit) både onsdag och torsdag. Natten till fredag blev Monstret jättesjuk och hade sitt hittills värsta astma-anfall så hon var också hemma igår. Det var ett riktigt otäckt anfall faktiskt, hon bara pep i andningen och hostade som besatt, vi hann faktiskt fundera på om vi skulle bli tvungna att åka till akuten innan det började lugna ner sig. Sen var hon som vanligt jätte-slemmig och hostade och kräktes innan det lugnade sig lite. Nu är hon bara tokförkyld och har lite feber.. Det gick så fort, bara på någon timme så var hon jättesjuk!

Men i alla fall..

Förra helgen var vi ju alltså till Nyköping. Det var JÄTTESKÖNT!! Vi sov, sov, sov, träffade släkt, gick på stan och bara slappade. På fredagskvällen efter att ha åkt helt smärtfritt genom hela Stockholm utan en enda liten trafikkö och efter att ha checkat in på hotellet så åt vi den hittills dyraste och sämsta mat vi någonsin betalat för (observera att vi ätit sämre men inte betalat) i restaurangen där. M klargjorde att "hade det inte varit för att vi ska sova här i två nätter så hade jag aldrig betalat för den här skiten", det sved nog lite i kock-hjärtat att behöva betala för det där.. Men mätt blev man ju faktiskt och halv tio så sov vi allihop som små grisar i dubbelsängen på hotellrummet.

Monstret släpar sin väska till bilen när vi ska åka.


Efter att ha sovit tio timmar (!) är det gott med hotellfrukost, monstret åt våfflor..


Vem mår inte som en kung med våffelfrukost?


På lördagen var vi inne i stan och traskade runt. Farfar och farmor mötte oss för en fika och en promenad innan vi åkte till M: s syster B på middag. Hon har ju fyllt år för inte så längesen och då kunde vi ju tyvärr inte åka ner så hon fick sin present då vi var dit nu istället, ett spa-besök blev det. Verkade vara en uppskattad present?

Monstret fick en försenad julklapp som hon älskade!


Och stackars kusin E fick leka i timtals med en treåring som älskar dockor.


På söndagen åkte vi till farmor och farfar och Monstret fick lite mer sena julklappar.


Resten av veckan har ju som sagt varit mest ett töcken.. Men det var en välbehövlig vila vi fick åtminstone, inte för att den hjälpte för att hålla oss friska direkt men skönt var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0