1:a Advent

Passerade som en vissling.. Vi har haft massor att göra den här helgen och då går ju tiden fort.

I fredags kom vi hem och var helt slut hela familjen, monstret somnade på mattan framför tv:n halv sju och M sov i soffan mest hela kvällen. Vi hann iaf byta alla gardiner och städa av lite innan energin var helt slut.

I lördags var vi till Jula och köpte nya arbetsskor till M, hans var det typ hål i och de är riktigt gamla, hittade ett par bra med ett överkomligt pris vidhängande. Sen bar det iväg till Stinsen för att hitta en Nobelklänning till Monstret. De har Nobelfest varje år då de är finklädda, äter trerätterslunch och får diplom för något de är bra på. Hon hittade en jättesöt svart (så klart) sammetsklänning med volangkjol och stor sidenrosett på magen. Ska visa den framöver..

Hon hittade en tjej som satt och gjorde ansiktsmålning på barnen sen med och sprang raka vägen dit och fick en fjäril gjord. Hon är så söt då de målar, sitter som ett ljus och rör inte en min. På ett av korten nedanför gör hon samma min som då tjejen målade, helt allvarlig och med händerna knäppta i knät. Det är ju som en helt annan unge.

Suddig fjärilsdonna.


Fjärilsmålarminen


I söndags var vi först på Barnens hus, igen, och köpte lite julklappar till lilla fröken. Vi kommer att behöva åka dit igen men tänkte vänta tills mormor har kommit med att köpa de sista grejerna. Vi tog dock hem en barbiedator för det fanns bara två kvar och en ballerinabarbie som hon har tittat på varje gång vi varit där.
På eftermiddagen bakade jag och Monstret medan M åkte och tvättade bilen.

Sötaste sött!!



Bakar lussekatter




En lussegubbe!


Pepparkakor


Baktroll som smakat på degen!!


Idag har vi jobbat, jobbat och jobbat. Oerhört trist och så kommer nog hela veckan se ut.

Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: Haha, ja dom namnen är ju otroligt fina. :) Nu är mina fåglar stolta :D :P

2008-12-05 @ 15:55:00
URL: http://storstadsbrud.blogg.se/
Postat av: Wilma och Vincent

Sv: Haha, ja dom namnen är ju otroligt fina. :) Nu är vi stolta :D :P

2008-12-05 @ 15:55:58
URL: http://budgerigar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0