Monstret blickar framåt

Lilla fröken har fått sitta framvänd i bilen för första gången idag. Vi insåg att hon FÅR BARA INTE PLATS i sin gamla stol längre utan får ont av att sitta tio minuter, hon är ju dessutom nästan fyra (vilket är "den magiska gränsen") och väger mer än vad man ska för att sitta framåt. Hon tyckte det var lite läskigt i början men det gick över fort och större delen av resan idag satt hon och kontrollerade om M körde när det var grönt eller inte.. Det var lite "Uhou, pappa sjöde gjön" eller "Fyyy, pappa sjöde jåsa. Gå jaka vägen till fängelse", ha ha, hon är sjukt kul den ungen.

Precis som när vi skulle åka från Barnens Hus (ja, vi var där idag igen och den här gången tillsammans med resten av Stockholms norrortsbor) och M sa "Hoppa upp och sätt dig i stolen nu så ska vi åka" och hon svarade sjungandes "Sätt dej på bocken och håll mej i jocken" och hoppade upp och satte sig. Ha ha, jag höll på skratta ihjäl mig..

Monstret åker framåt och apan håller sällskap


En annan inte så bra sak med att hon sitter framåt är att hon varenda gång vi åkte förbi McDonalds sa "Titta va ja sej!! Mattonnalls!!" :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0