Snö, stockholmare och Barnens hus

Igår så skulle jag egentligen åkt hem med M vid halv fyra men kom inte hem förrän halv sju eller nåt.. Och då var det KALLT!! -7 och blåste.. Dessutom hade det snöat lite uppepå isen så det var riktigt snorhalt.. Skönt att komma hem..

M har fått leka majonäshora på jobbet den här veckan och de hade tydligen haft en del att göra så han var trött igår.. He he.. Till och med chefen fick svida om och hoppa in i gamet och trampa lite.

Men så lördag.. Det har snöat ännu mer inatt och var en riktigt fin stockholmsvinterdag!


Sopa bilen måste man ju..


Vi åkte på Barnens hus igen, måste ha en overall till monstret. Det blev en ny Didrikson, likadan som hon hade ifjol fast svart. Och vi struttade runt lite och kollade vad tomten kommer med i jul..

Sen kan jag flika in ett svar på frågan varför man kör jeep om man bor i storstan..
För att kunna parkera var man vill såklart, vem behöver en parkeringsruta?!!


Monstret ville ha typ halva butiken.. Men kassaapparaten var poppis.


Och dockhuset.. Men en liten fågel har viskat att ett sånt kommer tomten skicka via mormor på julafton.


Vi köpte en ny pulka med, rosa såklart, eftersom monstret bara har en bebispulka sedan innan och det lär ju fortfarande vara pulkaväder i morgon. Nästan alla som gick ut därifrån hade faktiskt en pulka med sig, det är som vanligt här nere där alla väntar till sista sekunden med att köpa det man ska ha (t.ex. en overall)..

Monstret provkör i hallen..


Vi var upp till Eurostop en sväng med för att handla lite, blev en korvpaus. Monstret ska alltid ha en korv då vi är där, även om vi just har käkat innan vi åker dit..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0