Lång morgon blev det..

Jag har varit till läkaren med Monstret idag på morgonen, hon har ju astma och vi har fått en superbra läkare från Astrid Lindgren som har hand om hennes "fall" och dit var vi idag. Vi kommer tydligen att få höja hennes pulmicortdos till det dubbla, hon har gått på det lägsta hittills men nu tyckte han att vi bör höja eftersom det inte har rätt inverkan. Vi fick väga och mäta Monstret innan med, 17,5 kg och en meter lång, hon har vuxit 6 cm och 2,5 kg i sommar! Hon var jätteduktig när vi var där med, höll upp tröjan då doktorn ville lyssna och satt alldeles stilla, nästan så man funderar på vems barn man egentligen kom dit med..
Sen efteråt gick vi till dagis i Monsterhastighet, vilket betyder att man måste stanna och plocka löv, titta på maskar och springa omkring lite på vägen dit. På tal om springa omkring så var jag tvungen att fråga läkaren om att Monstret blir så blå runt munnen då hon just springer omkring, man blir ju lite orolig att syresättningen ska vara dålig på något sätt men han lyssnade på hjärtat och sa att det är nog för att hon är så ljus och har tunn hud som det blir blått sådär. Lite skumt känns det ju men skönt att få det kollat när man ändå är där.
Nu ska vi i alla fall dit igen i april, så i januari får vi ringa och boka tid för återbesök.. Så är det i kö-Sverige!

När vi väl kom på dagis så sprintade monstret ut till sin fröken ute på gården på en gång och sa knappt hejdå till mamma.. Jag minns när hon vägrade släppa en, grät och ville inte stanna och det var skitjobbigt att lämna på dagis, nu trivs hon som fisken i vattnet.. Vill knappt gå hem istället. Mycket bättre så!
Just ja.. Dagiskorten hade kommit med! Sötaste sött, ska se om jag kan visa dem framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0