Skrivarproblem = hemfärd

Det finns en del positivt med att skrivarna på jobbet vägrar fungera.. Man kan åka hem tidigt med gott samvete! Åkte hem med M idag, hans föräldrar kom ju förut ikväll med så då är det lite skönt att inte komma hem jättesent. Badade Monstret innan Bollibompa, eller rättare sagt hon badade sig själv och halva badrummet..


Så nu sitter man och surfar lite med en latte i handen.. Man kunde ju ha det sämre minsann! Vann en auktion på tradera igår, ett par nya byxor, har blivit lite tradera-biten. Det är svårt att låta bli det, man KAN ju missa något bra liksom.. Ha ha!

Smsar med Reservdelsman R med.. Försöker övertala honom att komma ner och hälsa på så jag kan få honom att trivas och inse att han ska flytta hit! Och det är inget litet projekt kan jag säga, han är djupt rotad i de djupa norrländska skogarna. Han behöver nog träffa någon rar och söt tjej här nere som får honom på bättre tankar? Kanske borde lägga ut en liten kontaktannons? Ha ha! Och sen byta ut telefonnumret, han läser ju bloggen och det lär ju ta hus i helvete så? Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0