Dyr, dyr dag..

Ja.. det här var ju en sjukt billig dag, ha ha!

Vi var upp på Maxi en sväng och fick tillbaka pengarna för några riktigt dåliga köttbitar vi köpte igår, efter det låg vi faktiskt + i kassan! Käkade direkt korv för att inte vi skulle känna oss rika med så mycket pengar på fickan.. :-)

Därifrån gick det ju mer och mer starkt utför..

Först in på Barnens Hus i Infra City och köpa ett Barbiehus.. Minimonstret har tjatat i flera månader efter ett och vi har "tvingat" henne att spara till ett.. Jag var helt säker på att hon skulle glömma bort det efter någon dag bara men hon har sparat varenda liten krona hon har kommit över. Har man varit så duktig förtjänar man fan (ursäkta språket) att få köpa ett med!! Sen när vi väl var där förhandlade hon till sig en extra Barbie av mamma och pappa med.. Smart brutta det här, blivande börshaj eller nåt kan man ju hoppas. Fast hon får bli vad hon vill, bara hon tycker det är kul och trivs med det hon gör.
I alla fall.. Här är hajen och hennes senaste purchase..


Sedan in på Computer City (det var där M hade varit härom dagen, inte PC-City som jag skrev för någon dag sedan) för att kolla efter en ny dator. Vi träffade på en kille som jobbade där och diskuterade lite fram och tillbaka vad vi ville ha och vad vi behövde. Han var jättebra, inte alls så elgigantig som en del säljare är. Resultatet ser ni nedan, en HP Pavillion Slimline med 320 GB hårddisk och 20 tums widescreenskärm. Till det kommer senare en extern HD på 500GB som vi lämnat kvar där tillsammans med vår gamla dator för att de ska tömma den på våra filer och lägga in dem i den externa istället.. Schysst stil att hjälpa till med allt sånt oxå.. Jag känner mig inte alls lurad (även om man är det) och det kännetecknar väl en bra säljare?? ;-)


Det var rätt smidigt ändå att köpa nytt.. Gå in i affären, skriv på ett papper, gå ut tiotusen fattigare (typ).. Är det konstigt att tv-program som tex Lyxfällan (I love) finns?? Det är ju helt sjukt lätt att köpa på sig en massa skit man inte ska ha, för pengar man inte har..

Lite skvaller med.. Min kusin och hans tjej ska ha en bebis!! Jättekul är det, Minimonstret ska få sin första tremänning!! I början av april är det beräknat, rätt bra tid, börjar bli varmt och ändå i början av året. Grattis till dem, hoppas att allt går bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0