Food on a stick

Idag har vi bara slappat.. Minimonstret förkunnade att hon ville slappa och äta godis idag, så det är vad vi har gjort. :-)
Vi har handlat lite med, mat till veckan och en ny mascara till mamman. Båda tingen var synnerligen behövliga..

Till middag idag så var det kycklinglår med ris, grönsaker och basilikasås.. Sjukt gott! Och det kvalificerar in sig på minimonstrets lista över food on a stick så hon åt fyra kycklingklubbor. Hon äter nämligen bara klubban och hoppar lårbiten. Jag vet inte varför men hon äter enorma mängder om maten sitter på en pinne (eller ett ben)..
Ett exempel: Hon är halvsjuk och vill inte ha någon mat (högst normalt scenario). Vi ska äta tex köttfärsbiffar, vilket hon i normala fall skulle vräka i sig men inte gör om hon är sjuk eftersom mat då tydligen är lika med döden i hennes värld, och hon vägrar alltså att äta något överhuvudtaget. Om man då tar fram en vanlig grillpinne och gör ett köttfärsspett av biffen, då går det huuur bra som helst. Förklara det för mig!! VARFÖR kan man äta exakt samma sak om det sitter på en pinne men inte om det ligger på tallriken?? Ja, ja.. I alla fall, kycklingklubbor ingår alltså i monstrets version av food on a stick och äts med galen aptit, otroligt roligt att se urtidsgenerna slå till sådär.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0