Tistel i lokalblaskan

Idag publicerade vår lokaltidning en tistel från mig och Monstret till en "kärring" som var så sjukt nära att köra på oss utanför dagis i fredags morse. Hon backade bakåt i en vid cirkel och stannade ungefär 3 cm från mitt ben, efter att jag hade sopat handen i bilen för att hon skulle märka att vi var där, då först tittade hon bakåt, vinkade lite och körde iväg. Idiot!! Vad faan hade hänt om Monstret hade varit närmast bilen då? Hon hade ju mosat henne!! En del tänker verkligen inte, BÖR man verkligen köra bil om man är så lat (alt. kass) att man inte tittar var man kör..?
Och det var ju inte som att vi gick precis bakom bilen heller utan en tre-fyra bilbredder åt sidan, dessutom var vi ju redan på väg över parkeringen när hon var på väg till sin bil så vi smög inte på henne direkt, hon såg oss ju då? Monstret blev JÄTTERÄDD och fick panik, hon var ju redan så rädd för bilar stackaren och jag blev ju skitarg med förstås, så tyvärr kunde jag inte ens vräka ur mig några väl valda ord eller kasta något efter apan utan fick ta hand om lillfisen istället.

Så här stod det iaf, något tidningsredigerad version av vad jag skickade in:

En stor tistel till damen i den blå bilen som fredagen den 24 april nästan körde på mig och min dotter på parkeringen utanför *********skolan. Du backade fort, vände inte på huvudet och stannade centimeter ifrån mitt ben efter att jag slagit handen i bilen. Sedan körde du iväg utan att förvissa dig om att allt gått bra. Min lilla tjej blev jätterädd - tänk om hon varit närmast bilen och inte jag?
Ida med dotter

Kommentarer
Postat av: Lilian Söderman Olofsson

Man blir ju bara såååå förbannad!grrrr

2009-04-29 @ 19:16:23
URL: http://http://lilianolofsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0