Lödda

Idag började vi dagen med lång frukost, ovanligt tidigt för att vara vi och på en lördag dessutom, och efter en dusch så gick vi ut och promenerade lite. Eftersom vissa i sällskapet (läs: jag) inte är den snabbaste på den här sidan stan så blir det ju inga långa svängar vi går utan mest för att det är lite skönt att komma ut, vi gick och lekte lite och köpte glass, handlade lite mjölk och grejer.. Rätt slappt..

Efter vi kommit hem igen så var vi bara på framsidan av huset där Monstret stökade runt i sandlådan och vi satt och pratade skit, lunchen blev rester från gårdagens middag och precis när vi ätit klart så knackade mamsen på dörren.

Ikväll har vi satt ihop barnvagnen efter tvätten och skulle försöka sätta dit åkplattan till Monstret, med betoning på försökte.. Den jättebilliga Emmaljungaåkplattan som skulle passa alla Emmaljungavagnar passar inte alls våran utan bara nyare modeller. Det gör mig verkligen överlycklig.. Så nu måste vi åka till Barnens Hus i morgon och se om vi får byta skiten, säger de nej så kommer jag få ett utbrott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0