Söndagsbesök

Idag har Monstret och lilla Ninjas morfar och hans fru varit hit en sväng. Rätt länge sen vi träffades sist.. Skumt det där egentligen, de bor ju bara tvärs över stan vilket är ungefär en trekvart i bilen på sin höjd, men vi är oftare ner till Nyköping eller nästan till och med upp till norrland än vi åker dit. Det är för nära liksom.. Ha ha, det måste till en skärpning här tror jag, lillebror bor ju nästan precis där i närheten av dem med så man skulle ju kunna slå två flugor i en smäll och hälsa på honom med när man ändå är där liksom.

De hade iaf med sig paket till Ninja och till Monstret, en ursöt liten body och en mysig fleecefilt till Ninja och bebissaker till Monstrets docka som hon pysslar om jämt, och en hel hög med hemgjort äppelmos till undertecknad! Kommer att bli perfekt både till maten för oss och till smakisar sedan!
Dessutom är det så roligt med fleecefilten för jag sa precis häromdagen till M att jag hoppas att Ninja får en egen filt av dem med, det fick nämligen Monstret då hon döptes och hon älskar "sin" filt, det är så bra att de har en alldeles egen som är bara deras. Skönt också att de kommer ihåg att ge något till Monstret med då Ninja får saker så hon inte ska bli ledsen, omtänksamt!!

Just nu är det alldeles lugnt och skönt här hemma iaf.. Monstret och M är på affären och Ninja ligger och sover. Är det så här mina dagar kommer att bli framöver har jag inget att klaga på.. Förutom att jag gärna skulle vilja sova lite mer på natten då, det verkar som att Ninja tänker fortsätta med sitt matskov mellan tolv och halv tre, rätt uttröttande att vara vaken mellan tolv och halv tre för att sedan få sova 1,5 timme innan hon vaknar och ska ha mat igen vid fyra och sedan vid sju. Skulle vilja vända på steken så att hon var vaken på dagen istället jag.. För när man kommit dit vid sju-åtta så drar ju Monstret igång sin enmansshow då hon vaknar och sedan finns det ju inte direkt något utrymme för sweet dreams. Jag hoppas att det rättar till sig så småningom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0