Städ och en prommis

Det var vad som blev gjort idag.. Vi städade (M plockar grejer och jag dammsugar, det är vår fördelning då vi städar och det är mest för att jag verkligen hatar att plocka grejer men är helt ok med att dammsuga) och sedan gick vi en sväng och handlade lite. Rätt förnöjsam dag..

M har upptäckt att lillan konstant kör taekwondo-kator då hon sitter och kollar lite på omvärlden, ser ut som en kinesisk slagsmålsscen i slow motion, till och med munrörelserna finns där.. Ni vet lite "Hiiyaa" och "Hooah" med Elvisläpp liksom?
Idag var hon dessutom helt svartklädd och såg verkligen ut som en liten ninja där hon satt, supersöt!

Vi exprimenterar lite med maten på ninjan idag, vi har matat extra med flaskan hela dagen och ska se om det hjälper inatt. Igår natt (och natten före det) så har vi matat och matat och matat för att hon aldrig blir mätt, fungerar sådär att man inte får sova något, men då har hon bara ammat under dagen och bara fått flaska på kvällen. Min teori är då att hon är exakt som sin storasyster som aldrig blev mätt på bara amningen utan var tvungen att få tillmatning efteråt, för att senare gå över till enbart flaska efter två månaders delamning. Jag hade helt enkelt inte tillräckligt med mat åt henne och det verkar inte bättre den här gången. Tyvärr verkar det som att lillasyster har svårare att ta både bröst och flaska än vad Monstret hade och blir jättearg och frustrerad då hon ammar, det är klart hon får ju jobba mycket mer för mindre mat då, men det hade varit bra om det gick med båda iaf ett par veckor.. Vi avvaktar och ser hur det går, hellre ett mätt barn än ett ammat barn säger jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0