Grissjukan har invaderat..

Iofs bara i form av vaccinet men ändå.. Och jag skojar inte om det var en av de värsta timmarna hittills att sitta i det där väntrummet och vänta på att vårt nummer skulle ropas upp.. Ni vet hur det brukar vara i Kindergardenklassrum i amerikanska filmer då läraren har gått ut tio sekunder och sedan kommer in till World War III? SÅ var det.. Helt galet cirkus!! Men nu är vi besprutade och hoppas på att det var ett ok beslut, jag har hört så mycket dåligt om vaccinet innan men om jag ska väga för och nackdelar så väger lilla Ninja tyngst!

Dessutom fick jag se en show ute på parkeringen utanför bvc medan jag väntade på att M skulle komma med kidsen (jag har varit på kundjullunch på jobbet idag så jag gick direkt upp till bvc från tåget).
En liten grå gubbe var osams med en gigantisk turk i mysbyxor (körande en före detta vit rosthög av okänt ursprung) ute på parkeringen om vad jag uppfattade som "du tog min parkeringsplats från mig".. Gubben blev förbannad då han gick från sin bil mot läkarstationen och mysbyxan i bilen tutade på honom och rusade motorn när han var mitt framför rosthögen.. Han stannade upp, stirrade iväg en "hur vågar du jävlas med mig"-blick och drog upp fingret rakt i ansiktet på mysbyxan! Han i sin tur blev skitförbannad och hoppade ur sin bil och började skrika en hel hög med svordomar, då backar en av bilarna som var parkerad vid sidan av dem ut och rakt in i hans bil.. Ha ha, vilket drama!!
Herr mysbyxa vände sin skriktirad mot damen i den bilen istället och som tur var så kunde lilla krokiga gubben smita iväg då.. Ingen kan säga att vardagen är tråkig här alltså! Roligast var ändå den lilla krokiga gubben på typ 80 år som räckte finger åt en tydligt hetlevrat snubbe som säkert vägde 70 kilo mer än honom. Är det mod eller bara stupidity som får en att göra något sånt? Ha ha ha!!

Dessutom hade vi en insats av Farbros Blå här utanför för någon timme sedan.. Något slagsmål eller vad det var, det är länge sedan det var några poliser här, har varit rätt lugnt länge! Jag räknar inte med i somras då polishelikoptern hängde ovanför oss i flera timmar efter att de sprängt bilarna på andra sidan järnvägen, det var ju inte hos oss liksom?

Ja ja, får se om det blir några bieffekter av vaccinet, än så länge är det ara en ond arm.. Eller ja, tre onda armar..

Kommentarer
Postat av: Lilian Olofsson Söderman

Oj oj oj, hos er händer det grejer!:oD Ha ha, ja, en del är lite bråksjuka måste man ju säga. Det är ju intressant med "underhållning" så länge det inte händer ngt allvarligt.



Hoppas att ni inte får några symptom!:o) Vi klarade oss väldigt bra hela familjen. Jag och M fick lite ont i armen. M mer, men han är ju killen;o) Julian hade lite ont i sticket när han precis blivit stucken, men några timmar senare märktes inget.

2009-12-03 @ 12:47:01
URL: http://lilianolofsson. blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0