Holy cow Batman, it´s snowing cats and dogs!

Det VRÄKER ner snö.. Har snöat i flera dagar och med tanke på var vi bor är det "snöchock" och "trafikkaos" som vanligt. Jag blir lika irriterad varje år för att de inte börjar röja undan snön förrän det har gått ett dygn och morgonkaffet är avslutat för flera timmar sedan. Inte helt kul i förrgår när jag skulle till bvc med Ninja och fick halvpulsa hela vägen dit i motvind och spiksnö, frös som en hund innan vi var där, blöta byxben och dyngsura skor. Dessutom är det is under snön vilket gör det inte helt bekvämt att gå.. Suck!

Men vi vägde och mätte Ninja iaf!

Längd: 65 cm
Vikt: 7104 gr

Hon är 3 cm längre och nästan 1 kg tyngre än vad Monstret var vid samma ålder. Vet inte vad det ska bli för jätte av det här barnet, hon är starkare i kroppen med och sitter i gåstolen emellanåt och hoppar baklänges för att åka fram och tillbaka i vardagsrummet. Supersöt!
Men hon är väldigt lik Monstret i utseendet så som hon såg ut då hon var runt ett halvår och hon har samma explosiva humör. Hon skriker och skäller på sina leksaker, slår dem i bordet på gåstolen innan hon hivar iväg dem tvärs över rummet, det är en riktig cirkus att titta på! Ska bli spännande att se om hon fortsätter bli mer och mer lik Monstret i den takt det går nu..

Kommentarer
Postat av: Emelie

jag tycker att det är kul med snö:)

Ha en trevlig jul.

Kram Emelie

2009-12-22 @ 09:25:36
URL: http://lawabiding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0