Home sweet home!

Äntligen är vi hemma i Norrland igen, det är kallt, snöigt och mysigt. Det var en rätt intressant resa upp med, tog över elva jäkla timmar upp.. Toksnöade hela vägen, bitvis med absolut ingen sikt överhuvudtaget, och vi fick krypa upp hela E4an. Dessutom hamnade vi ett par bilar bakom en snöplog 5-10 mil innan vi var i Sundsvall, i 40! Han hade dessutom dubbelplog så när det skulle gått att köra om så fällde han ut plogen över hela vägbanan och där satt vi.. Han bli någon mil kö bakom oss innan han äntligen vräkte sig av vägen så alla kunde åka förbi.
Men det gick rätt bra med kidsen ändå, Monstret var tokless de sista 20 milen (men hon frågade å andra sidan hur längt det var kvar till momma eftersom hon inte såg hennes hus första gången i Knivsta, typ en halvmil hemifrån eller så) och Ninja skrek i protest efter vi åkt från Bispgården innan hon gav upp och lade sig och sov, men det var det enda på hela resan, de var jätteduktiga!

Idag har vi varit ute och gått, fikat, shoppat lite.. och frusit.. KALLT! Men jag hörde att det var kallt hemma med så vi missar ju inget..

Kommentarer
Postat av: Karro

Ha ha ha, nu anar jag att ni säger "home sweet home" när ni är hemma igen i M.....! Alltid skönt att komma hem till sitt eget :)

Vi hörs i dagarna gumman.

Kram!

2009-12-26 @ 23:10:04
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0