Bilen

Glömde berätta om bilen.. Vi lämnade in den till verkstaden idag..
Den är lite ledsen och antingen är det (med reservation för felsägning då jag chokades av priset så jag inte lyssnade riktigt på felen) termostaten (hoppas, hoppas) eller så är det toppen som måste planas (toppen som aldrig ska gå på saab säger de som "vet", to hell with you).. Eftersom det typ skiljer 8-9 tusen mellan de här felen så känns det som en dödsdom vi får i morgon. Räkning på 5-6 tusen för felet lagat inklusive stora servicen eller en räkning på 9-10 tusen och felet lagat utan service. Här pratar vi även M:s kreditkort eller mitt kreditkort eftersom vi har olika limits..
Jag har inte dragit mitt än sen jag fick det och känner inte för att göra det i morgon heller. VARFÖR är det ALLTID så här att ha bil?? Kan man inte bara få ha den och den går utan problem, får lite bensin ibland bara, lite spolarvätska och olja? Ihålig jäkla sparbössa det är vad det är!!!! Jag har ju inte ens något körkort än och ändå får jag betala bilreparationer.. *mutter*

Jag ska ta det jäkla körkortet bara därför, och köra sönder bilen!! Så man åtminstone har något vettig anledning att ha skiten på verkstaden jämt..

Och nej då.. Jag är inte bitter.. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0