Helgen som var:

Jag lovade ju att jag skulle berätta om helgen när jag mådde lite bättre..
Voilá!! Jag mår lite bättre och här kommer alltså det utlovade.

I fredags bara somnade vi som vanligt, fattar inte vad det är, vi är trötta.
I lördags så gjorde vi en heldag för Monstret, först till frisören som klippte henne och sprayade lila hjärtan i håret och sedan till Barnens hus för en leksaksraid. Det hela avkröntes med McDonalds innan vi åkte hem med ett MYCKET trött litet Monster.

Lilla fisen hos frisören (nu i efterhand har jag sett att hon nog har suttit lite snett då hon blev klippt för håret är lite längre på ena sidan, men det är inget som syns väl om man inte vet om det).


M tog oxå och kapade en bit av håret.. Det såg ut som en mindre hund hade lagt sig ner och dött under hans stol, helt otroligt vad mycket hår han har. Det är riktigt orättvist!!


Monstret visar hjärtat


Lyx med hamburgare!


På söndagen var vi till Väsby centrum och gick lite snabbt i affärerna, apoteket där har ju öppet på söndagarna så det var väl framför allt dit vi skulle. Efter det åkte vi och kollade i affärerna på Eurostop.. Blev lite underkläder till mig och Monstret, och ett par nya handskar till henne med.
Jag mådde verkligen dåligt i söndags också, fick inte behålla någon mat på hela dagen och det gjorde ju inte under för graviditetsenerginivån direkt.. Men sen var jag ju hemma i måndags med som ni vet.

Den här veckan har ju gått otroligt fort!! Men jag har ju sagt det förut? Måndag, Fredag och Söndag..
I morgon har jag ett möte hela förmiddagen, nice avslutning på veckan att sitta och slappa halva dagen.. Ska åka hem med M så vi hämtar upp FisaLisa och äter middag tillsammans innan alla somnar framför Bolibompa.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

ÄNTLIGEN kortare hår Ser mycket ordentligare ut Ha en trevlig helg det ska jag ha på Coop. Kram Birgitta

2009-01-30 @ 12:54:41
URL: http://vidi.weblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0