IKEA

Idag tog vi oss till Uppsala och IKEA..
Jag har velat ha ett par knalllila tjocka sidengardiner, som jag sett där, hur länge som helst.. Problemet var bara att när jag väl var där insåg jag att det inte alls var där jag sett dem.. utan på Åhlens.. Skit också!! Jag minns även att de var superduperdyra, den fantastiska prydnadskudden som hörde till kostade 600 spänn tex., och jag blir så suuur!!
Ja, ja.. Nu är ju IKEA fortfarande IKEA och man åker ju knappast därifrån tomhänt ändå. Det blev ett nytt databord (även om jag egentligen inte gillar dem), lite ramar till tavlor som numera sitter i köket (Mamma: De blev skitfina! Förutom att det VAR 4 och inte 3 som jag trodde, men det får ändå bara plats 3 i köket så det gör inget..), några nya lampskärmar och lite annat skräp som man plockar på sig på vägen som vanligt.. Jag var också ute efter en stor ris-golvlampa som jag sett i en annons och tyckt var så fin till hallen, men när jag såg den på riktigt var den asful och absolut inget klipp.

Jag börjar ju jobba igen i morgon efter den gigantiska julsemestern och jag har ingen lust alls.. Jobbet är ju kul så det är inte det utan mer att jag inte har någon lust att börja åka hela vägen dit igen.. Suck!!
Men det är ju bara för ett halvår förhoppningsvis.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0