Så åker glada julen ut..

Idag har vi först varit ute och gått, bl.a till centrum en sväng för att köpa godis till monstret. Det var rätt skönt ute, varmt men lite blåsigt.

Eftermiddagen gick åt till att städa ut julen.. Det är konstigt vad less man blir på alla tomtar och pynt på bara några veckor, det känns riktigt fräscht att få tillbaka sina gamla vanliga gardiner och lampor igen. Monstret har hjälpt till bra också, plockade bort julgranspynt som en galning mellan sina vanliga vredesutbrott och plockade fram tomtar som man inte visste fanns..

Vi passade på att flytta Monstrets säng idag med när vi ändå stökade omkring så mycket, vi har varit tänkta att göra det rätt länge men det har inte blivit av. Hennes säng har ju stått precis bredvid vår i sovrummet för att det ska vara lätt för henne att komma upp till oss på natten (och för att den helt enkelt inte får plats i hennes, vi behöver verkligen en större lägenhet) men nu har vi flyttat den till andra sidan rummet och flyttat ut de två byråerna vi hade där i vardagsrummet istället. Lite förberedelse inför kommande spjälsängsplats med iofs, rätt bra att få det gjort redan nu, och plus för att vi får mer plats i sovrummet OM vi inte skulle hitta en större lägenhet och måste få plats i samma rum allihop om ett halvår.

Önskar att vi hade köpt en vit säng till Monstret när vi köpte den hon har nu, modellen är svinbra men furu.. Suck!! Den var ju billig iaf.. Ser ni den bruna fläcken på stödplankan (som BARA finns i vitt, inte i furu)? Där satt det ett stort klistermärke som jag rev bort och då följde färgen med!!! Jäkla skitkvalité av IKEA!!! Jag brukar aldrig vara missnöjd med IKEA-grejerna men den här alltså.. Dessutom är det jättelänge sedan jag köpte den så jag har ju självklart inget kvitto att klaga med heller..

Monstret och pappa ska läsa saga och Barbiesarna är självklart med i sängen!


Jag trodde att det skulle se jättekonstigt ut med byråerna i vardagsrummet men det gör det inte, de är ju i björk och det är ju alla andra möbler där inne med. Det enda som blir knivigt är var vi ska ställa julgranen nästa år eftersom byråerna tog den platsen, men å andra sidan så bröt M av granen då vi skulle packa ner den i lådan (det mest logiska ÄR ju förstås att försöka böja ihop granen helt istället för att kolla om den kanske var i TRE delar och inte i TVÅ när den inte får plats på längden i lådan) så vi har ju ändå ingen. Dessutom kommer han sura nu för att jag "lägger ut allt dumt han gör på bloggen", men min enda respons är: Sluta gör så jävla mycket dumma grejer då!! Speciellt när det är så roliga dumma grejer.. ;-)

Vi var ju och fikade förut i veckan (tisdags) på ett mysigt fik i Upplands-Väsby och jag hittade en bild på Monstret därifrån. Hon äter en leverpastejmacka (vad annars) om ni undrar vad det är.


När vi skulle gå in i bilen och åka därifrån fick vi se en smitning med, en blond sak i för stor bil som skrapade upp bilen bredvid vår när hon inte kunde parkera och sedan åkte därifrån!! Vilken kärring rent ut sagt, och korkad måste hon ju ha varit för M stod ju 2 meter framför hennes bil och tittade på.. Vi tog reg-numret på henne och ringde han som ägde den skrapade bilen så han visste det. Vissa är bra fräcka alltså.. Men så är det ju i den här stan, finns ju knappt en enda bil som inte har en buckla eller åtminstone lite färgskrap någonstans.

Förresten när vi ändå pratar om bilen.. De hittade inget fel på den!! Bytte termostat ändå och servade upp den. BRA nyheter!! Blev en räkning på strax under 5.. Tackar!!
Men shit när vi skulle hämta den, jag och Monstret mötte M vid stationen och hade då 50 min på oss att gå dit, det är ju en bra bit så det var ju bara att börja traska. Det var en del uppför om man säger så.. Konstant brant, brant uppför i en halvtimme.. Man kan ju säga att vi flåsade en del innan vi var där, ha ha, men det är ju nyttigt med lite motion..

Nej, nu måste jag gå och natta lite.. Det är alldeles för sent..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0