Lite fix för Monstret

Idag åkte mamsen hem, konstigt vad tomt det blir bara för att man blir en person mindre här hemma..

Vi har knappt gjort något alls idag, var ut och åt lunch efter att ha slappat oss igenom förmiddagen och passade på att handla lite på Maxi. Köpte de allra, allra sista sakerna inför bebisankomsten, nya nappar till flaskorna (om det nu behövs flaskor) och blöjor. De är så söta de där minsta blöjpaketen!! Egentligen hade vi inte behövt köpa det redan men det är säkert rätt skönt när vi kommer hem från förlossningen att det redan är gjort?

Eftermiddagen gick åt till att piffa på Monstrets rum.. Vi har slängt ut en del crap som hon inte leker med längre därifrån och stoppat in lite nytt som t.ex. bordet och stolarna vi har målat och nya tavlor. Jag har klistrat upp dekalen på hennes skåp med, det blev riktigt bra och jag skulle gärna sätta upp fler sådana någonstans!

Monstret var väldans nöjd över sina nya möbler! Söta stolsdynor med va?


Skåpsdörrarna, sån skillnad mot att bara ha dem helt vita!




En ny matta med där inne behövs också, men det får vänta, jag har dock sett ut en på Rusta. Eller jag väljer mellan två, en avlång rosa eller en stor rya som också är rosa, vet inte vilken som passar bäst. Ryan lär ju bli rätt smutsig men den är mycket coolare.. Svårt..

Kommentarer
Postat av: Lilian Olofsson Söderman

Åh, vad fint det blev! :o) Ja, lite mönster på dörrarna gör verkligen skillnad! Tycker hon att hon har fått ett nytt rum nu, då? :o)

2009-07-31 @ 10:29:34
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0