Snabbis

Jag ska bara lägga in ett kortis här för jag är på väg till sängen..

Idag har det varit fart på byn må ni tro.. Jag var vaken i morse mellan typ tio i fyra och strax efter fem (gravid= obekvämt, varmt och kissnödig..), när klockan var 19 minuter över fyra så hördes en jätteexplosion utifrån och min första tanke var att nu är det nåt j-a pucko som rånar turkis (våran lilla närköpsbutik).. Sedan kom jag på att det kan ha varit från Rosersberg eftersom det är dit bombgruppen på polisen tar sånt de hittar och spränger det, men det borde ju inte höras ända hit (då är turkis troligare).. Tillslut insåg jag att jag inte orkade bry mig och tog upp en bok för att läsa mig trött igen istället.

Det visade sig i alla fall senare att det var några som hade sprängt en bil bara någon km ifrån oss och att det var det jag hade hört, under dagen har det även snurrat en polishelikopter runt, runt här hos oss så jag antar att de letar efter något/någon med. Det var även tre gripna läste jag förut ikväll.. Rafflande minsann!! Och ungarna som var ute på lekplatsen var helt galna av upphetsning när helikoptern var nere och hovrade på bara något hundratal meter ovanför våra huvuden, slog lock i öronen av rotorljudet rent av..
Jag för min del tror att de stajlade lite när det var så mycket folk ute och stod och tittade på dem, poliser har en förmåga att göra sånt ibland av någon anledning.. ;-)

Annars har vi slappat och packat, vi åker till Nyköping i morgon över helgen för Monstrets faster ska ha 80-årskalas (alltså de är två kompisar som fyller 40 och firar tillsammans) på lördag. Sedan är planerna att stjäla med oss farmor och farfar när vi åker tillbaka upp hit på söndag så att de kan vara barnvakt då vi ska på Aurora på tisdag. Praktiskt!

M går på semester i morgon med och jag och Monstret ska åka till hans jobb och bli bjudna på lunch, sen åker vi direkt neråt därifrån då han slutar istället för att han ska upp hit och vända emellan! Får se när jag lägger in något mer, ska socialisera lite under helgen istället..


Kommentarer
Postat av: Elin

oj vad det händer grejer i vårt område, tur att du är höggravid och inte kan sova så du kan uppdatera mig om vad som händer ;)

2009-07-17 @ 06:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0