Helgen som gick..

I lördags tröttnade vi rejält på att bara sitta hemma och plockade med oss lite fika och åkte till Rosersbergs slottspark, jättemysigt att ströva runt lite, kasta sten i vattnet, sitta och fika på en filt och bara vara liksom.

Efteråt somnade lillfisen i bilen och vi åkte en sväng med bilen igen, sommarstugeletandet fortsätter, även om det mest är att försöka fatta vart alla vägar går just nu. Det finns enorma mängder småvägar här ute har vi upptäckt..

Igår var det mest slappa.. Vi städade och handlade lite.

Och idag så vabbar jag med Monstret. Hon har varit lite piggare i helgen, under dagarna i alla fall, men hostat jättemycket och haft några rejäla astmakörningar på natten så vi vågar inte släppa iväg henne på dagis än om något sånt skulle hända där. Då hon får ett sånt "skov" så hostar hon konstant värre och värre till hon spyr, sen börjar det om igen.. om man inte stoppar det med medicinen innan och det kan man ju inte lita på att dagispersonalen fattar.. JAG gör inte det iaf utan vill ha koll på henne själv. Så idag var vi till doktorn för att kolla så det inte var något värre än en rejäl förkylning, vilket det var sist vi "väntade ut" en förkylning och fick gå på pencillin, men det var ok. Vi fick ett läkarintyg till försäkringskassan eftersom vi varit hemma i snart en vecka och får se hur det går. Svårast är ju nästan febern som går lite upp och ner, man vet ju aldrig när hon blir frisk, och att hon är så mycket sämre på nätterna än på dagarna.

Plocka stenar..


Kasta i vattnet..


Se söt ut..


Mmmm.. Gott med Ballerina!


Monstret frågar om gräsklipparen..


Den här alltså, kul grej att de klipper gräset med häst.


Mamman ser trött och svullen ut.. Ha ha!!


Vi ska ta ett kort och skicka till Momma men Monstret är något motsträvig..


Sprang iväg..


Fick pussar hos pappa!


Och avslutade med lite mys.. Sen åkte vi hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0