Lång tajm nåo si..

Har varit mycket i helgen... Det är det ofta nu tycker jag.. Men vi jobbar ju så mycket att det liksom inte hinns något i veckorna, allt måste göras på helgen.

Förra helgen städade vi, handlade och stökade på lördagen, söndagen gick åt till IKEA och lite omstrukturering av Monstrets rum. Bl.a så fick hon nya bokhyllor och en ny byrå, rosa såklart. Sen blir det nog till att måla om hennes säng senare i sommar och hänga upp prinsesshimlen som vi har sparat..
Igår var vi till Barnens hus och storbebisshoppade, kontot gråter, men det var saker vi skulle ha.. Bl.a så blev det babyskyddet, sängmobil (med musik, ljusprojicering och fjärrkontroll förstås, för att M ska bli nöjd) , babygym (Monstret använde ju det förra som rullator när hon skulle lära sig gå så det är lite lesset) och lite annat smått och gott. Det fattas dock fortfarande en del grejer, vyssan-lullfötter till spjälisen, en babygunga, en amningsfilt som verkar så sjukt bra, en skötväska (M har sett ut en som han kan acceptera) och massor av grejer från IKEA. Såklart behövs det lite kläder och sånt med även om vi har kvar allt efter Monstret, men en del går inte att använda, en del kommer att vara för varmt och en del vill vi bara inte ha.
Det skönaste var ändå att få tag på ett babyskydd som känns bra och vi har självklart köpt ett nytt, chansar inte med ett begagnat, och det har bas, är lättare än det förra (som jag knappt orkade bära) och känns smart. Jag säger bara att det är tur att det är 8 veckor kvar för vi har ju knappt fixat nåt alls, lever lite i förnekelse och tycker att det är hur lång tid som helst kvar. Iofs så har vi semester i mitten på juli och innan semestern räknar jag inte med att hinna något alls utom att jobba så det är väl tur att vi inte ska åka någonstans.

Idag har vi varit till Väsby på apoteket helt i onödan eftersom de inte hade Monstrets medicin i lager (första gången det någonsin hänt på apoteket, att de inte har det man vill ha), varit och fikat, handlat, fixat marsvinens klor, fixat mat, ätit mat, slängt ut en bokhylla och bäddsoffan på blocket, bakat chokladbollar och kollat på Bolibompa. Och nu är jag trött.. Och i morgon är det Måndag.. igen..

Monstrets nya byrå, som hon valt själv..


Kommentarer
Postat av: Emelie

Oj, Monstret gillar verkligen rosa!!!!!

Det låter som ni har haft det fullt upp!

Ha det bra!

Kram Emelie

2009-06-15 @ 07:41:09
URL: http://lawabiding.blogg.se/
Postat av: madde

vad har du valt för babyskydd?? mitt va oxå skit tungt.

2009-06-15 @ 21:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0