Midsommarafton

Vi är inte mycket för hoppa runt stången och annat firande i den här familjen så att det halvregnade den här dagen gjorde väl inget ur det avseendet.. Men f-n vad tråkigt det är det här vädret.

Idag har vi tagit en lång frukost, sedan satt oss i bilen och åkt först till Rosers och provlekt nya lekparken, förstås köpt glass till Monstret där och efter det tog vi en lång sväng ut på landet.. Vi har nämligen tänkt ut värsta planen om vårt framtida boende och då måste vi kolla in omgivningarna lite.. Vi har ju dödströttnat på den här lägenheten och grannarna runt omkring och vill VERKLIGEN flytta, vi vill dessutom upp en bit från marken för att slippa alla som i tid och otid går förbi precis utanför fönstren, alla skrikande ungar som konstant härjar och ringer på dörren (dörrklockan är bortskruvad av en anledning) och alla j-a insekter som kommer in jämt. De bygger ju nya hyreslägenheter precis här i närheten och dem är vi sugna på, eller någon annan schysst lägenhet som inte ligger för långt från Monstrets dagis men samtidigt är det ju lite svårt att flytta bort från den här möjligheten att bara kliva rakt ut på gräset som vi har idag. Lösningen är ju såklart ett lantställe!! Det finns ju MASSOR av fina små fritidshus är runt omkring om man åker några mil, men det får ju inte vara för dyrt, inte för sunkigt och med tanke på vår otroliga händighet inte i för dåligt skick. Sen vill ju jag ha en toa, dass och jag går inte ihop alls, och då stiger ju priset markant.. Men för typ en halv miljon får man precis ett sånt som vi vill ha, inte allt för långt härifrån. Gäller bara att banken tycker att det är en lika bra idé som vi tycker.
Men det hade ju varit det ultimata, bo i lägenhet, lugnt, nytt och fräscht och ändå kunna åka ut till landet och ha allt det där mysiga på sommaren med bad, sol och gräs. Vi får se hur det blir, drömma kan man ju alltid?

Vi har varit och handlat en sväng i eftermiddags, en massa onödigt som vanligt, och sen har vi ätit världens godaste grillmiddag. Tyvärr var varken jag eller Monstret särskilt hungriga, men desto bättre lunch blir det i morgon av alla rester. Och vi har förstås tryckt i oss lite jordgubbstårta!! Vad är väl midsommar utan det? Idag var det Monstret som gjorde tårta, jag har bara bakat botten och hjälpt till med vispningen lite eftersom hon inte orkar hålla elvispen så länge, Ja, skurit jordgubbarna med annars hade alla varit provsmakade och uppätna, jordgubbar är det bästa Monstret vet.

Fin va? Säkert ett kilo jordgubbar på, ha ha, så blir det när hon får bestämma själv. Inuti är det chokladfromage och hallongrädde i mängder, en riktig kaloribomb gjorde hon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0