Städdag på dagis!

Igår var det städdag på Monstrets dagis, vi kunde inte komma tills att det började (klockan tre) eftersom vi jobbar, men vi skyndade oss dit efteråt så vi skulle kunna grilla en korv och mysa lite med Monstret. Det gick väl sådär.. Ha ha, vi kom vid kanske kvart över fyra och åt korv typ 20 över fem..
De skulle ha en av föräldrarna som driver ett företag där (han hyr ut sig och sin grill, kallar sig för "grillmästare") och grilla föräldrarnas stackars grillkorvar och hamburgare åt oss. Tanken är ju god men alltså, han höll på att ge M en hjärnblödning.. När vi kom dit så gick M och skulle slänga på våra korvar på grillen men kom tillbaka med dem igen, för att "grillmästaren" sagt att det "inte var perfekt glöd än".. FÖR GRILLKORV? Spelar det någon roll vilken glöd det är om det sitter 30-40 hungriga ungar och väntar på korv?
Nä, han var försenad för det var tjorv med nåt släp och hade inte fått igång glöden ordentligt, så som den ska vara när man ska grilla (varm?). Grejen är att M har haft honom jobbande för sig då han hade hand om golfkrogen för något år sedan och det var samma sak då, de hade grillkvällar på fredagar och den här människan skulle ha hand om grillningen, men han var ALLTID sen. Och hade någon dålig ursäkt till varför..

Dessutom var han tvungen att gå och byta om mitt i allt igår och då muttrade M igen, "grillmästaren" kommer tillbaka i kockrock.. med guldknappar!! He he! M är ju väldigt stolt över sin uniform eftersom det visar vad han gör och vad han kan och gillar inte riktigt att personal som inte jobbar med maten i köket använder samma kläder som dem, det är lite känsligt det där. Och så kommer den här fjanten i kockrock och fejk bling-, blingknappar för att grilla korv på dagis. Ni kan ju gissa parlören som lite fint seglade ut ur strupen på herrn i familjen? Ha ha ha!!

Ja, ja.. vi fick ju våran korv tillslut. Även om den inte var helt klar och vi var trötta och frös, kastade i oss två och skyndade oss hem. Monstret var ju supertrött och ville hem och bada, mysa i soffan och kolla Bollibompa, inte står på dagis och vänta på att glöden skulle bli "perfekt" för korvgrillning. Halv sex gick vi från dagis, vi kom dit kvart över fyra och skulle bara grilla en korv. Suck!! Jag kommer aldrig mer ta med mig något som ska grillas om den snubben ska sköta grillen.. Hädanefter blir det kalla pannkakor eller mackor!

Det blev en bild iaf, så här ser Monstrets dagisbaksida ut. Långt upp i vänsterkanten kan man se där skogen börjar, de har en rätt schysst gård faktiskt, mycket plats och bara igenom en grind så är man i skogen.


Ha ha, jag skulle ta en bild på Monstret då hon gungade.. Men hon gungade högt!

Kommentarer
Postat av: Lilian Olofsson Söderman

Ha ha, vilken QL kille som pyntat upp sig ordentligt med kockkläder och allt ;o) Han ville helt sälja några grillar med andra ord, eller?:o)

2009-05-16 @ 10:57:57
URL: http://lilianolofsson.blogspot.com
Postat av: Karro

Bääääästisssss kom hit nu! Saknar dig så sjukt mycket!

Kram

2009-05-16 @ 16:38:12
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Karro

Bääästis kom hit nu, jag saknar dig så sjukt mycket. Kram

2009-05-16 @ 16:39:23
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Ida

Ha ha, jag vet inte vad han ville.. Det blev mest bara sjukt patetiskt med sånt på dagis. :-D

2009-05-16 @ 19:25:08
URL: http://vidi.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Tja!

Jag skriver ganska många komentarer, men jsg har inte varit inne på din blogg, på typ några månader!

Det låter ganska kul att grilla korv på dagis!

Hoppas att vi ses snart

Kram Emelie

2009-05-23 @ 11:38:29
URL: http://lawabiding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0