Insomnia Helltown

Händer lite på bloggen här nu.. Jag är bara för trött och less för att engagera mig. Sover ruskigt lite, vi pratar 3-4 timmar per natt, det gör ju att man är lite lätt mosig upptill. Den här veckan har verkligen varit sömnlös men gått väldigt fort.

Förra lördagen var ju mina girls hit och träffade kidsen, käkade lite middag och ooglade Twilight, supermysigt var det! Måste vi göra fler gånger! Monstret blev lite clown som hon alltid blir när det är folk här och Ninja visade upp sin bästa "jag är en söt och perfekt bebis"-sida.

Veckan har varit ett enda sudd och jag skulle inte kunna berätta ett jota om vad jag gjorde i tisdags.. Har ingen aning..

Men igår så var jag i alla fall på jobbet och M var hemma med döttrarna.. Vi hade en kurs på förmiddagen och jag hängde kvar och surrade ikapp med alla efteråt på eftermiddagen. Jag saknar mitt jobb!!

Idag har vi mest slappat (varit uppe sedan klockan fyra i morse, somnade klockan ett så det var en tretimmarsnatt igen) och jag har mest läst och tagit hand om tjejerna. Jag fattar inte att jag fungerar överhuvudtaget egentligen eftersom jag i vanliga fall är helt körd om jag inte får sova runt 8 timmar per natt.. Men som jag har sagt tidigare så kan jag inte sova på dagen av någon anledning och eftersom Ninja har vänt på dygnet så har jag ju inget direkt val heller. Tror dock att det kanske är just för att jag läser så mycket som det fungerar, jag slappnar av hjärnan då på något sätt, skumt är det iaf och det blir ju inte direkt något gjort på dagarna men det kunde jag inte bry mig mindre om just nu ändå..

I helgen flyger vi solo utan pappan hemma här.. M ska på megapersonalfest (konferens?) i Linköping på lördag och ska bo kvar över natten, kommer hem på söndag. Vi ska nog bara slappa och göra så lite som möjligt under tiden tror jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0