Ledsen Ninja

Oj, vad ledsen hon blev lilla fisen när hon fick sina sprutor.. Den första var den vanliga röda hund/scharlakansfeber och vad det nu är och den andra var pneumokockvaccinet..
Den första gick ok, hon blev stel som en pinne vid sticket och såg lite panikslagen ut men inga tårar. Den är ju bara ett stick medan vid den andra så svider själva vaccinet när man sprutar in det och oj vilken ledsen tjej..
Såg ut som ett litet rött russin med surläpp först innan själva gallskriket kom.. och sedan sprutade krokodiltårarna. Nu är ju hon inte särskilt högljudd då hon skriker och det lät mest som en mesig version av Monstrets gnällskrik då hon var bebis, men det var det högsta volym som kommit ur henne hittills i alla fall. Monstret var helt förstörd och tyckte så synd om henne så hon gömde sig och höll för ögonen.
Det var kortvarigt åtminstone, tog 20 sekunder så log ungen igen, inget som slår hennes humör ändå..
Nu har hon fått lite alvedon, tydligen så kan man få ont och feber av vaccinet och hon var rätt gnällig så jag gissar att det gjorde ont för hon är inte varm, och har sovit lite så nu är hon pigg igen lillfisen. Inte som Monstret som fick feber och lade sig och sov i ett dygn efter sin första spruta direkt, men lite gnälligare än vanligt är hon allt, vilket inte direkt säger något eftersom hon är lugn som en filbunke i vanliga fall. Konstigt att två ungar kan komma ut så olika?


Somnade om på soffan tillsammans med storasyrrans hund klockan sex i morse efter att ha varit uppe sedan fyra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0