Vaccinationsdag!

Igår var en riktig lågpunkt den här veckan.. Minns inte sist jag mådde så risigt. Vaknade halv fem då Ninja ville kliva upp med The headache from hell och den höll i sig hela dagen, var skittrött, varm och mådde allmänt blä.. Somnade till och med i soffan på eftermiddagen så det var defenitivt en dag av ej ok.

Mår bättre idag dock, har sovit lite lite som vanligt (4 timmar) men nu så har Ninja precis somnat om och Monstret kommer att kliva upp om bara typ en halvtimme så det är ingen mening med att gå och lägga sig igen, njuter lite av att det är helt tyst och lugnt istället!

Idag är det långis för M och det betyder ju att det är jag, Ninja och Monstret som flyger solo som vanligt. Vi ska till bvc och ge Ninja sin första spruta idag men annars är det nog bara slapp.

Igår spikades datumet för Three gorgeous girls going to New Moon, nästa fredag tar vi och ser nästa Twilightfilm och käkar lite mat efteråt. Ska bli nice! Det är en massa planerat framöver, speciellt i december så händer det en massa grejer och jag kommer att hinna träffa girlsen minst en gång i veckan!


Kommentarer
Postat av: Karoline

Det ska bli riktigt jäkla niiiiice! Vi behöver det :) Tänk vad mysigt, vi tre och någon öl.

Tjo hooo!!

Kramar

2009-11-20 @ 13:19:28
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0