Hur pucko får man bli?

Vi ska iväg och titta på en lägenhet, har inga större förhoppningar att få den eftersom vi är på elfte plats, men vi vill ändå se den eftersom den ligger i ett område vi funderar på om vi verkligen vill bo i. M ringde till hyresgästen som bor i den idag för att boka en tid när hon började babbla om att den som låg etta på den redan hade varit där och sett den och att eftersom de ville ha den så ville hon inte låta fler komma dit "eftersom hon inte ville ha en massa folk springande där".. Ehm.. För det första, det spelar ingen roll om den som ligger etta vill ha den eller inte eftersom det beror på om de har ekonomi för den om de får den eller inte, för det andra så går inte anmälningstiden ut förrän den 16 och då måste man ha gått på visningen för att få svara ja (det är inte först till kvarn som gäller här inte), för det tredje så BO FÖR F-N INTE I HYRESRÄTT OM DU INTE VILL VISA LÄGENHETEN DÅ DU FLYTTAR UT!! J-a pucko!! Jag blir så irriterad!! "Vill inte ha en massa folk springande".. Vem bryr sig?

Vi ska i alla fall dit och titta på den på tisdag och svarar ja om den känns ok.. Det kan ju mycket väl hända att de som ligger innan inte har jobb, ekonomi eller att de helt enkelt inte vill ha den? Vi vill i vilket fall som helst se hur fyrorna där ser ut så vi vet tills senare i sådana fall.

Idag har varit en städdag, hela lägenheten har torkats, tvättats och dammsugats.. Skittråkigt men behövligt! Monstret är lite sjuk, lite feber och jättetrött, får se om det passerar utan några värre utbrott eller om det kommer att bli en tung vecka det här.

Igår slappade vi mest bara, jag var trött efter kvällen innan och M jobbade på kvällen, skönt att softa i soffan med småbrudarna en lördagkväll, chips, läsk och körslaget stod på schemat!

Och kvällen innan spenderades ju som sagt på chokladmässan och senare på favriskrogen som ligger på Malmskillnadsgatan (någon som känner igen den gatan av andra anledningar?), SOFT Bar och Kök heter stället. Vi har kommit och gått där i flera år och man går aldrig därifrån besviken, lagom sunkigt, lagom blandning på folk, lagom trevlig personal, oftast rätt ok musik och dessutom lite underhållning i att gissa vilka av tjejerna på gatan som är horor och inte (lite seriöst så är det faktiskt tyvärr så att det finns några stackare kvar). Dessutom så kan det ju aldrig gå fel med rätt umgänge, Karro (Bästis) och Nilo, vi har fruktansvärt roligt ihop och de känns nästan som en förlängning av mig själv. Som jag sa till Reservdelsman R, det är en seriös Ida-överdos i det sällskapet, ha ha!! Karro har förresten några bilder på sin blogg av chokladbröllopsklänningarna de hade ställt ut på mässan, faktiskt rätt coola, kolla på dem!

Kommentarer
Postat av: Mams

Gör värsta hämndaktionen på lägenhetstanten och ta med dagiskompisar och torka inte av skorna, hihi där kan hon få.

2009-10-11 @ 22:52:32
Postat av: Mams

Gör värsta hämndaktionen på lägenhetstanten och ta med dagiskompisar och torka inte av skorna, hihi där kan hon få.

2009-10-11 @ 22:54:14
Postat av: Ida

Ha ha! Mamsen då? Men bra idé.. Undrar hur många ungar man kan få låna.. :-)

2009-10-11 @ 23:03:28
URL: http://vidi.webblogg.se/
Postat av: Elin

Vilken knäpp hyresgäst! Vart ligger lgh! Nu bor vi sedan igår på Lindvägen :-D

2009-10-12 @ 06:10:08
Postat av: Ida

Åh, vad kul att ni har flyttat äntligen!! Vi får planera in en "komma och hälsa på"-dag så vi får se nya lägenheten!! :-)

Den ligger på Västra Ban, det är därför jag inte vet om jag vill bo där, det är lite för nära stationen. Men samtidigt så ÄR det ju nära stationen, vilket skulle vara toppen för att få kortare till jobbet.. Problem, problem..

2009-10-12 @ 12:54:02
URL: http://vidi.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0