Stjärna i kanten!

Det borde jag få.. Jag har kommit ihåg att ringa Babsan idag för en efterkontroll!

Igår åkte Mamsen hem till norrland igen.. Vi följde med och vinkade vid tåget och Monstret deppade då det hade åkt. Hon "sakar momma" och tyckte att det var skittrist att hon åkte hem. Lilla pluppan..

Annars var helgen lugn, M jobbade ju både fredag och lördag kväll med så det var väl extra lugnt bara därför, he he.. I lördags kväll så satt Momma och Monstret och kollade på V75, hoppades på några miljoner men gick iaf 15 kronor plus! Jag insåg att vi måste ta en tur in till Solvalla med Monstret, hon var eld och lågor framför tv:n.. Hon satt och skrek "Kaloppa inte, kaloppa inte!!" till hästarna och när momma sa åt dem att "svara då" så blev Monstret fundersam en stund och sen sa hon "Men momma han kan ju inte svara..? Han har ju ingen mun..", ha ha, jag skrattade så jag höll på ramla av stolen.. Hon är inte klok den här ungen.. Jag har i alla fall lovat Monstret att ta med henne på riktigt trav framöver, det är jättelänge sedan jag var dit och M har inte varit iväg alls, det är ju inte så långt till Solvalla härifrån så man borde ju utnyttja det. 


Kommentarer
Postat av: Lilian

Herregud, fyra år och har aldrig fått varit på trav!?! ;o) Julian var med en gång i maj och en gång i juni. Han fick dock vara hemma nu på Åby Stora Pris - fast det stod att det var en "familjedag"

2009-09-30 @ 10:06:08
URL: http://lilianolofsson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0