Ahh.. Lördag!

Skönt med helg! Fick sova ut i morse, även om det inte blev massor av timmar av sömn eftersom jag inte kunde somna i natt.. Funderar på om jag ska skaffa mig en jättestor hammare och slå mig till sömns istället fr att försöka på det normala sättet, kanske fungerar bättre? Eller kanske sticka ut öronen så jag blir döv? Billigare än att bygga till ett till sovrum så det blir tyst.. Något att tänka på.. Eller kanske inte?

Monstret och M är på Barnens Hus as we speak, klagar inte över att jag missar det eftersom det här är "massor av skrikande barn"-dagen lördag där. Vi behöver en ny gåstol till Ninja eftersom hon har rejsat av ett hjul från sin, hur hon nu lyckats med det. De åkte direkt dit från frisören dit vi äntligen fick iväg Monstret, hon har sett ut som Plupp alldeles för länge nu så det var verkligen dags. Jag väntar precis på att Ninja ska vakna och få lite käk så vi kan åka på affären när de kommer tillbaka sedan. Borde städa faktiskt, men det är så sjukt tråkigt.. Skjuter upp det lite..

Sen är det ju Melodifestival ikväll!! Om man nu orkar se det, det har ju varit helt VÄRDELÖSA låtar med de senaste gångerna, jag är besviken..

Kommentarer
Postat av: Mams

Du kan vara besviken en lördag till för det var lika dåliga låtar i kväll,,,enda roliga var punkbandet. Puss å kram vi ses snart

2010-02-27 @ 21:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0