Kuddkrig!

Äntligen börjar förkylningen släppa, idag är jag rätt pigg även om jag sov ruskigt lite i natt. Hade världens huvudvärk hela natten och hostade hela tiden, riktig rethosta som inte hjälpte huvudvärken ett dugg. Dessutom så låg en gnällig Ninja i sin säng och snurrade runt, kuddhoggaren Monstret brevid mig i sängen och sparkades och M bortanför henne och snarkade så hela sängen vibrerade. Hur sover man då? Somnade inte förrän efter att M klivit upp för att gå och jobba i morse vid fem och sedan vaknade kidsen vid sju såklart, inte kan de sova till åtta då man är ledig hela dagen?

Sen tycker vi lite synd om stackars lilla mamsen nu.. Hon ligger hemma med vinterkräkan efter att en unge kräktes på henne på dagis (yäck), hela avdelningen med barn och personal är tydligen hemma, läskig magsjuka det där. Det är ju det värsta som finns med, magsjuka alltså, jag har hellre ont någonstans än att må illa. Anlag för åksjuka borde vara bidragsberättigat så mycket åksjuketabletter man får köpa bara för att inte må illa på båtar, tåg och i bilar!

Ha ha, glömde nästan när vi ändå pratar kräks hära.. I natt innan Ninja somnade och efter sista maten så hade vi ett "Americas funniest"-moment! Jag skulle skoja med Ninja och lyfte upp henne som ett flygplan när hon bestämde sig för att lossa lite extravälling.. Rakt i ansiktet på mamma! Ha ha, vilken chock! Så jäkla äckligt!! Och sen kunde jag ju inte låta bli att skratta heller, åtminstonde tills att jag torkat rent såpass att jag kunde dra ett andetag och kände lukten.. Alltså någon annans vällingkräks i näsan och ögonen gjorde inte under för min lättkräkta person, snabbt in på toan och tvätta ansiktet med tvål.. Och tack och lov att jag hann stänga munnen iaf.. Och att ingen annan var vaken, ha ha, det var inget jag hade velat ha på kort för allmän underhållning!



Kommentarer
Postat av: Mams

Tack det kändes genast mycket bättre bara för att någon tycker synd om en. Men i dag mår jag bra förutom att magmusklerna värker och ryggen känns som om den gått av.

2010-02-26 @ 10:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0