Senaste två veckorna..

Det har inte hänt så jättemycket de senaste veckorna, vi har haft dop för Ninja och det får ett eget inlägg efter det här.

Det har ju snöat en del? Ha ha, det är helt kaos här när det snöar så mycket.. I lördags var jag till en kompis som bor i Hjorthagen på filmkväll, inte direkt bra val av dag eftersom det vräkte ner snö och tågen var jättesena. Men vi hade tur både på väg dit och hem eftersom de var så sena att de nästan gick i tid igen, även om vi fick springa den sista biten till natt-tåget för att hinna med då vi kom ur tunnelbanan och skulle byta till pendeln, man vill inte missa tåget då det är halvtimmestrafik och snöstorm. Men när jag kom ut hit var det inte så kul längre, de röjer ju inte snön på nätterna utan det var bara att pulsa hem i drivorna som blåst ihop.



He he, hoppas du inte ska någonstans i morgon..



Men direkt efter snöpulsandet på natten bröt min jäkla förkylning som legat och grott ut och nu är jag halvdöd.. M är hemma från jobbet idag och i morgon eftersom jag knappt orkar kliva upp ur sängen utan mest bara sover. Sover och hostar och feberfrossar och sover lite till.. Härligt!

Monstret vill ha sommar!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Är det inte lilla Ronja Rövardotter som är fångad på bild!!!

2010-02-23 @ 16:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0