Trött, halvsjuk och helt lej..

Ingen bra vecka det hära.. Jag är trött, har sovit ungefär 7 timmar nu på över två dygn, tyvärr inte i sträck utan en timme här och där. Ninja är lite hostig, gnällig och sover risigt, vilket betyder att jag knappt sover alls. För att inte prata om hur otroligt dålig i magen hon är.. Bytte en bajsblöja i morse som var så vidrig att ingen i hela världen skulle behöva göra det en timme efter de vaknat. Dessutom så läkte det i ryggen och hela skötbordet samt bebisen var vackert senapsfärgade, suck, seriöst hur äckligt får det bli? Dessutom så har ju ungen problem med att ligga still och tokrullade sig som en liten ål, fick ta henne över till handfatet och tvätta av henne, finns inte en tvättlapp i världen som skulle rå på det där annars.

I natt så höll det även på att bli en sambo mindre i hushållet med, jag funderade seriöst på om jag skulle kunna kväva honom med en kudde utan att väcka Monstret som sov bredvid..
Ninja hade äntligen somnat och jag hade lagt henne i sängen för att jag skulle kunna gå och duscha och få några sjukt välbehövliga timmars sömn själv när M fick ett snarkutbrott och väckte henne. Alltså vore det inte för att jag var så trött tror jag att jag faktiskt HADE kvävt honom med kudden men nu nöjde jag mig med att kasta den på honom (HÅRT) innan jag tog lilla fröken "klarvaken och vill leka" med mig upp igen. Det lustiga är att M inte ens vaknade till av det, han sover så djupt, jag blir avundsjuk.. Jag vaknar av minsta lilla ljud, ett knäpp i huset och jag är klarvaken. Hopplöst. Dessutom har jag så svårt att somna om det är något som låter, inte helt optimalt inatt när jag faktiskt tagit mig ner under täcket och Monstret gosade in sig brevid mitt öra med pip i näsan! Ni vet sånt där som man kan reta ihjäl sig på, när någon är halvtäpp i näsan och det piper när de andas? Lägg till en snarkande sambo, ett knäppande element, en snurrande bebis och voilá.. Jag kan inte sova! Tacka vet jag öronproppar, synd att det är så obekvämt bara, men de gör sitt jobb tack och lov..


Hello lifesaver..


Kommentarer
Postat av: Mams

Ska jag boka enkelbiljetter till Norrlands tystnad,,,??

Puss å kram

2010-02-03 @ 18:10:08
Postat av: Karoline

Hur orkar du bästis?? Jag skulle inte kunna sova en natt med de där ljuden, älskar öronproppar!!

Usch, känns som en tjejkväll behövs snart!

Kramar

2010-02-05 @ 15:26:14
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0