Ninja sitter!

Jajamensan! Idag har lilla fisen suttit själv för första gången! And I've got the pics!









Var tvungen att göra ett litet inhopp och rädda huvudet där efter den sista bilden.. Dessutom var det en storasyster som blev lite avis för att jag inte tog några bilder på henne så hon tog helt enkelt och hoppade in i bilderna. Störde lillasysters koncentration lite.. Men hon har suttit själv någon minut flera gånger idag innan hon vänder sig eller något och tappar balansen! Stora tjejen!

Annars sitter hon mest i gåstolen och är väldans nöjd med sig själv, drar ut sladdar ur tvn och stereon, kastar leksaker och dregglar.. massor..



Sen måste jag bara visa hur uttråkad Mnstret är hemma nu när hon inte har gått på dagis.. En dag så knöt hon ihop sig med Ninjas gåstol och körde häst och vagn genom vardagsrummet fram och tillbaka.



Hon knyter förresten ALLT nu, knyter ihop dörrar, stolar, gåstolen med det mesta och sig själv med allt annat. Förbannelse över släkten som bär med sig knytgenen!!


Kommentarer
Postat av: Mams

Älskade barn det var faktiskt du som introducerade den genen,,, har inte hört att den finns längre bak i släkthistorien.Puss å kram

2010-01-09 @ 20:45:44
Postat av: Petra

hahahha... knytIda =) Skoj, det är inte din mor eller far som hämnas på dig, du får det tillbaka genom dina raringar =) Skoj

2010-01-10 @ 00:28:57
Postat av: Anonym

Vilka söta barn....Och jag tror inte brorsan

hade knytgenen..

2010-01-11 @ 19:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0