Working girl

Full fart är det på jobbet, fick börja min första dag igår med att packa upp min nya dator och två gigantiska skärmar.. VARFÖR är det så mycket sladdar till datorer? Fel att plutta ihop alltihop till EN kabel och så är det bra? Men man börjar ju ha gjort det några gånger nu så det är ju inget problem.. Bara irriterande..

Annars så klev man rakt in i hetluften.. Hjälper Bästis med några av hennes jobb så inte hon har så mycket att göra stackaren.. ;-)

Har beställt ett gymkort med, på gymmet rakt över gatan från kontoret, rätt smidigt eftersom man kan pila över under dagen då. Jobbet betalar ju allt sådant, ingår i friskvården. Vi har beställt en provträning om två veckor där de går igenom maskinerna och hjälper en att göra ett program efter vad man vill få ut av träningen. Kul!

För M går det bra hemma, lite ovant kanske men det är ju bara första dagarna, gäller att vänja sig vid att vara hemma så kommer det att flyta!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja det är väl samma med sladdarna som med det papperslösa sammhället som vi så vackert skulle övergå till !? =) Störande !

2010-03-31 @ 07:28:49
URL: http://hanmamaria.bloggplatsen.se
Postat av: BÄSTIS

Det är så skönt att du är tillbaka!!!

2010-04-07 @ 11:18:10
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0