Senaste veckan..

Har varit Hell on wheels.. Jobbat mycket, stått i ändlösa köer för pendeltågen inte gått, försökt hinna med att träffa barnen, packat lite mer lådor, handlat.. Bleh! Hoppas nästa blir bättre!

Pendeltågskaoset berodde på att det var fel i ställverket i Helenelund (inside information) och vi blev strandade i över två timmar på en trottoar i Ulriksdal tillsammans med ungefär 1500 pers till. Rätt segt eftersom det inte kom mer än fyra ersättningsbussar på den tiden, de andra satt fast i en bilolycka på E4:an. Typiskt! Lånar bild av Karro (tack och lov att vi var två som stod där, lite roligare med sällsis).



Dessutom var det ett pucko framför oss som var rätt underhållande ett tag. Hon var av typen 40+, överslingad, för trånga stilettklackar och gnällig röst. Hon hade världen utlägg, "E´re nån som vill splitta en taxi elle? Ingen? Men åhh Sverige är så kefft! Sverige är så KEFFT! I USA.. där.. i New York har ju tunnelbanan gått typ flera hundra år och det är aldrig nåt fel! Typiskt att jag skulle ta min kjol till jobbet just idag me!" *platta till håret*
Som jag sa.. Pucko!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0