Veckan som gått..

Då tar vi senaste veckan igen då, jag ska försöka bli lite bättre på det här med uppdateringen men det är lågprioriterat..

Vi har jobbat (eller jag har varit jobbet och Mattias packat lådor och tagit hand om barn men same shit different name) och vi har klappat ihop lägenheten i lådor. Sammanfattat.

Gud vad skit man har samlat på sig! Vi har typ 70 lådor eller något och ändå är det grejer kvar, fattar inte hur vi har fått plats? Men nu börjar det mesta vara borta..

I torsdags var vi ut med jobbet, till Norra Brunn, och hade en tokrolig kväll! Jag har inte skrattat så mycket på en kväll på väldigt länge.. Maten där är inte så jättekul, men underhållningen desto bättre, bäst var Hasse Brontén (före detta SÄPO och konverterad komiker om ni undrar) som hade en riktig topp och var tokrolig! Äh, jag lägger in en bild för det är ändå ingen som kommer ihåg hur han ser ut..



Ja, vad mer.. Jag har köpt en ny mobil! Very nice!
Min gamla började tappa ljudet i tid och otid (jäkla trist när man mitt i ett samtal inte hör vad den andre säger) så det var dags. Hur kommer det sig att mobiler bara håller i två år numera?

En HTC Desire blev det, har haft ögonen på den ända sedan januari, och jag är sjukt nöjd. SJUKT nöjd!



Det är därför jag kan uppdatera oftare med twitter nu efteråt, det ligger i mobilen, likaså facebook och gmailen. Me like!

Och jag har äntligen beställt glasögon! Med tanke på att jag börjar märka av att jag ser sämre och att jag har konstant ont i huvudet var det inte en dag försent! Ett par riktigt nördiga med tjock svart båge (det var dem eller ett par "jag är en sekreterare i en amerikansk porrfilm"-bågar jag valde mellan), beställde över nätet så det inte blev så dyrt. Bra idé för mig som är helt värdelös och slarvar bort (alt. kastar i golvet) det mesta jag äger, kan bara köpa ett par nya!

Kommentarer
Postat av: Emelie

cool mobil:)

Bra att du är nöjd med den:D

Kram

2010-05-13 @ 16:52:09
URL: http://lawabiding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0